به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر محمدی بعدازظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دو بیمار آقا، با سابقه گذراندن دوره سربازی در مناطق جنوب و جنوب شرق کشور و دارای سن ۲۱ و ۲۲ سال بوده اند که با کمک همکاران متخصص عفونی، محسن تقی آبادی، موسی الرضا محمدآبادی و فریبا زهدی تحت درمان قرار گرفتند.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: کار ما در حوزه سلامت کاملاً کار تیمی است و بدون مشارکت و همراهی تک تک اعضای تیم، نتیجهای حاصل نخواهد شد. لذا حوزه بهداشت و درمان در تعامل کامل قرار دارند و برای حفظ و ارتقای سلامت جامعه، حداکثر تلاش خود را به کار می بریم.
وی وجود تب متناوب و تعریق را از علائم ابتدایی مالاریا برشمرد و ابراز کرد: در صورت عدم شناسایی و درمان به موقع این بیماری، احتمال تبدیل شدن به مالاریای شدید بالا میرود که علائم نوع شدید بیماری شامل ناتوانی در خوردن و آشامیدن، ایستادن، هماچوری (وجود خون در ادرار) استفراغ و تهوع و در نهایت کما و مرگ است.
محمدی بیان کرد: این بیماری از طریق گزش پشه آنوفل منتقل میشود و توصیه میکنیم همه افرادی که جدیداً سابقه سفر به استانهای جنوبی را داشته اند، به نزدیک ترین مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای بهداشت در شهر و خانههای بهداشت در روستاها مراجعه کنند تا با انجام تست مالاریا از سلامت آنان اطمینان حاصل شود.