طلای زرد؛ میوه‌ای برای آرامش، سلامت و طراوت

اقتصادنیوز دوشنبه 08 بهمن 1403 - 03:47
اقتصادنیوز: «بِه» نه تنها با عطر و طعم دلپذیرش جلب توجه می‌کند، بلکه به دلیل خواص شگفت‌انگیزش برای سلامت بدن، از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا بهبود عملکرد دستگاه گوارش، جایگاه ویژه‌ای در طب سننی دارد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، میوه «بِه» یکی از میوه‌های مفید در فصول سرد سال است که خواص متعددی برای سلامتی دارد. بر اساس توصیه‌های متخصصان طب سنتی، مصرف «بِه» رسیده و شیرین برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند، مفید است. این میوه به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند و می‌تواند در کاهش علائمی مانند نفخ و ترش کردن مؤثر باشد.

برای افرادی که نمی‌توانند میوه خام مصرف کنند، توصیه می‌شود «بِه» را به صورت بخارپز یا به شکل آب یا رب مصرف کنند. این روش‌ها می‌توانند به هضم بهتر کمک کرده و از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری کنند. همچنین، مصرف آب و رب «بِه» برای افراد دیابتی نیز مناسب است، زیرا شیرینی آن از خود میوه گرفته شده و قند افزوده ندارد.

علاوه بر این، «بِه» دارای طبع گرم و خشک است و می‌تواند در فصول سرد به تعادل مزاج کمک کند. مصرف این میوه به صورت‌های مختلف می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری‌های فصلی کمک کند و در نتیجه، گنجاندن «بِه» در رژیم غذایی روزانه، به ویژه در فصول سرد، می‌تواند به بهبود سلامت گوارشی و کلی بدن کمک کند.

خواص درمانی «بِه» چیست؟

تقویت دستگاه گوارش؛ از یکی از خواص «بِه» است که برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش بسیار مفید است. این میوه به کاهش علائمی مانند نفخ، اسهال، یبوست و ترش کردن کمک می‌کند. فیبر موجود در «بِه» به هضم بهتر غذا و تنظیم حرکات روده کمک می‌کند.

تسکین معده؛ نیز از دیگر خواص درمانی این دارو است که دم‌کرده یا دمنوش دانه‌های «بِه» (به‌دانه) برای درمان زخم معده و التهابات گوارشی بسیار مفید است. این دانه‌ها لعاب زیادی تولید می‌کنند که پوشش محافظی روی دیواره معده ایجاد می‌کند.

کاهش استرس و آرامش‌بخشی

عطر خوشایند «بِه» به کاهش استرس و اضطراب کمک می‌کند. علاوه بر آن، دم‌کرده این میوه تأثیر آرامش‌بخشی داشته و می‌تواند کیفیت خواب را بهبود بخشد.

سلامت قلب و کاهش فشار خون

پتاسیم موجود در «بِه» به تنظیم فشار خون کمک کرده و با حمایت از عملکرد قلب و عروق، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

کنترل دیابت

آب یا رب «بِه» به دلیل نداشتن قند افزوده، انتخابی مناسب برای افراد دیابتی است. این میوه با شاخص گلیسمی پایین به تنظیم قند خون کمک می‌کند.

تقویت سیستم ایمنی

ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های قوی موجود در «بِه» به تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی کمک می‌کند.

منبع خبر "اقتصادنیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.