همشهری آنلاین: اگر در خانه کودک دارید و تمایلی ندارید که از برگرهای آماده کارخانه ای یا بیرونی استفاده کنید، بهتر است دست به کار شوید و در خانه برگرهای خانگی را با بهترین مواد اولیه و با کمترین ضرر برای سلامتی فرزندتان درست کنید و همه اعضای خانواده در کنار میل کنید.
ساندویچ برگر گیاهی
آماده سازی: یک ساعت
پخت:نیم ساعت
تعداد :۴ نفر
مواد لازم:
لوبیای قرمز پخته: ۱۰۵ گرم
برنح قهوه ای پخته: ۷۵ گرم
پنیر چدار رنده شده: ۴۵ گرم
آرد سوخاری سبوس دار: ۳۰ گرم
سیب زمینی پخته: ۶۰ گرم
هویج رندهشده: ۶۰ گرم
تخممرغ بزرگ: یک عدد
روغن ارده کنجد: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱.لوبیا، برنج، پنیر، آرد سوخاری، سیبزمینی و هویج را با یکدیگر ترکیب کنید. تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید ت به تمام مواد آغشته شود.
۲. اگر مخلوط شل بود، کمی آرد سوخاری اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کمی خودش را بگیرد.
۳. روغن ارده کنجد را در یک تابه نچسب گرم کنید. از مواد برگر به اندازه یک گردو بردارید و وبعد آن را دست فرم دهید و در تابه سرخ کنید.
۴. برگرها را که از تابه خارج کردید روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
۵. برگرها را با سبزیجات مورد علاقه فرزندتان تزیین کرده و سرو کنید.
نکته: برگرهای گیاهی را میتوانید تا۳ روز در ظروف نگهداری مواد غذایی در یخچال نگه دارید.