در چه مناطقی از پایتخت بازارچه‌های خوداشتغالی زنان برپاست؟

خبرگزاری مهر دوشنبه 08 بهمن 1403 - 11:45
مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران جزئیات بازارچه‌های خوداشتغالی شهرداری تهران را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم اردبیلی، مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران با اشاره به رشد جمعیت زنان سرپرست خانوار در دهه‌های اخیر اظهار کرد: همراهی این رشد با طیف وسیعی از مسائل و مشکلات ناظر بر موضوعات پایداری خانواده از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، سلامت و مهارتی، توجه بسیاری از سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان را به این گروه جمعیتی معطوف داشته است. بهینه‌سازی وضعیت این قشر نیازمند برنامه‌ریزی جامع و کارآمدی است که موجب ثبات و استقلال خانواده و کاهش فشارهای اجتماعی، عاطفی و روانی می‌شود. از جمله اقداماتی که می‌تواند این برنامه‌ریزی را سامان دهد جلب مشارکت‌های نظام‌مند در قالب مدیریت شهری در اجرای برنامه‌های توانمندسازی است.

وی با اشاره به اینکه مسئله اشتغال، معیشت پایدار و کسب مهارت در محیط امن و سالم از جمله نیازهای این گروه است، بیان کرد: یکی از مأموریت‌ها و دغدغه‌های مهم شهرداری تهران، فراهم کردن زمینه اشتغال‌زایی و توسعه فضای فروش تولیدات برای زنان سرپرست خانوار صاحب کسب و کارهای خرد و خانگی است. اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران در همین راستا با بهره‌گیری از امکانات موجود اقدام به برگزاری بازارچه خوداشتغالی دائم و نیز بازارچه‌های مناسبتی و موقت در سطح مناطق ۲۲ گانه می‌کند تا زمینه دسترسی زنان سرپرست خانوار را به بازار مصرف فراهم کند.

مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران ادامه داد: بازارچه‌های خوداشتغالی اماکنی مشتمل بر غرفه‌های فروش است که بانوان از طریق فروش اجناس یا خدمات خود، مبادرت به فعالیت‌های اقتصادی و کسب درآمد می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه بازارچه‌های دائمی در حال حاضر در مناطق ۴، ۵ و ۱۵ دایر بوده و ۱۲۰ نفر شاغل فعال دارد، تصریح کرد: بازارچه‌های موقتی نیز که در مناسبت‌های مختلف برپا می‌شود، ۵۰۰ کسب و کار را در خود جای می‌دهند.

اردبیلی ادامه داد: از جمله اهدافی که با برپایی بازارچه‌های خوداشتغالی دنبال می‌شوند، ایجاد زمینه‌های تأمین معیشت به منظور توانمندسازی اقتصادی و استقلال و خودکفایی، شناسایی افراد و عوامل مؤثر در جهت توانمندسازی اقتصادی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کاهش فقر اقتصادی، ارتقا توانمندی زنان سرپرست خانوار در حوزه مشاغل خانگی، تسهیل شبکه‌سازی بین زنان کارآفرین و دسترسی گروه هدف برای عرضه تولیدات به بازار است تا هیچ زن سرپرست خانواری دغدغه فروش محصولات خود و امرار معاش را نداشته باشد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.