عناب، که به عنوان «خرمای قرمز» نیز شناخته میشود، یکی از میوههای محبوب در طب سنتی است که به دلیل خواص بینظیر خود برای سلامت بدن مورد توجه قرار گرفته است.
به گزارش مهر، عناب سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدانهاست که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و از بدن در برابر بیماریهای عفونی و ویروسی محافظت میکند.
ترکیبات آرامبخش موجود در عناب، مانند فلاونوئیدها و ساپونینها، باعث آرامش اعصاب میشوند و کیفیت خواب را بهبود میبخشند. مصرف منظم این میوه میتواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند.
یکی از خواص مهم عناب، بهبود علائم سرماخوردگی است. مصرف این میوه باعث تسکین و نرم شدن مجاری تنفسی میشود. به علاوه اینکه، این خرمای چینی سرشار از ویتامین C است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای بهبود یا پیشگیری از ابتلاء به سرماخوردگی مناسب است.
معمولاً وقتی صحبت از خواص عناب میشود قطع به یقین اسم لاغری هم به میان میآید. عناب میتواند به عنوان یک ماده غذایی کمکی برای لاغری افراد مورد استفاده قرار بگیرد.
آسیب و بیماری کبدی، باعث اختلال در کل سیستم بدن شده و عوارضی ایجاد میکند که در نهایت به مرگ ختم میشوند. مصرف میوه عناب قرمز خشک، بهخاطر وجود ویژگیهای آنتی اکسیدانی، از کبد در مقابل مواد سمی محافظت میکند و برای درمان خانگی کبد چرب هم توصیه میشود.
مصرف روزانه دمنوش یا عصاره عناب به خاطر کاهش میزان کراتینین و اوره در خون باعث بهبود عملکرد کلیهها شده و ریسک بیماری و آسیب دیدگی کلیه را پایین میآورد.
یکی دیگر از خواص عناب، رفع یبوست و مشکلات ناشی از آن است. نتایج یک پژوهش علمی نشان میدهد که علائم یبوست در افرادی که دمنوش یا جوشانده عناب مصرف میکنند نسبت به سایرین، بهبود می یابد.