ترامپ در حال آماده شدن برای اخراج مهاجران قانونی دوره بایدن

عصر ایران شنبه 13 بهمن 1403 - 19:41
انتظار می رود این اقدام بر مهاجرانی از نیکاراگوئه، کوبا، ونزوئلا و هائیتی تأثیر بگذارد که در دولت جو بایدن به عنوان بخشی از برنامه آزادی مشروط بشردوستانه وارد آمریکا شده و به طور موقت اجازه زندگی و کار در آمریکا را داشتند. بیش از ۵۳۰ هزار نفر از این کشورها بر اساس برنامه بایدن وارد آمریکا شده اند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا  در حال آماده شدن برای لغو وضعیت قانونی بسیاری از مهاجرانی است که در زمان جو بایدن رئیس جمهور دموکرات قبلی این کشور وارد آمریکا شده اند.
 
به گزارش ایرنا، شبکه های خبری سی بی اس نیوز و سی ان ان به نقل از یک منبع آگاه اعلام کردند: دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حال آماده شدن برای لغو وضعیت قانونی بسیاری از مهاجرانی است که در دوران جو بایدن وارد این کشور شده اند و با این کار تعداد افرادی که ممکن است از آمریکا اخراج افزایش خواهد یافت
 
انتظار می رود این اقدام بر مهاجرانی از نیکاراگوئه، کوبا، ونزوئلا و هائیتی تأثیر بگذارد که در دولت جو بایدن به عنوان بخشی از برنامه آزادی مشروط بشردوستانه وارد آمریکا شده و به طور موقت اجازه زندگی و کار در آمریکا را داشتند. بیش از ۵۳۰ هزار نفر از این کشورها بر اساس برنامه بایدن وارد آمریکا شده اند.
 
برخی واجد شرایط برای برنامه های دیگری هستند که می تواند از آنها در برابر اخراج محافظت کند. به گفته این منبع، اگر روش های قانونی دیگری را برای ماندن در آمریکا دنبال نکرده باشند، احتمالا اخراج خواهند شد.
 
بسیاری از کسانی که تحت برنامه آزادی مشروط بشردوستانه وارد آمریکا شدند، کمتر از دو سال است که در این کشور حضور دارند.
 
مقامات دولت ترامپ رویه‌ای را برای تسریع اخراج‌ها به کار گرفته اند و شامل مهاجران غیرقانونی در هر نقطه از آمریکا می‌شوند که نمی‌توانند ثابت کنند که به مدت دو سال یا بیشتر در آمریکا زندگی کرده‌اند.
 
این، آخرین اقدام از مجموعه اقدامات دولت ترامپ برای لغو حمایت های موقت از مهاجرانی است که مدتی است در امریکا اقامت دارند.
 
جمهوریخواهان استفاده بایدن از برنامه آزادی مشروط بشردوستانه را به شدت مورد انتقاد قرار داده و استدلال کرده اند که دولت او در استفاده از این برنامه از اختیارات خود فراتر رفته است.
 
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در اولین روز ریاست جمهوری خود فرمان اجرایی را امضا کرد که خواستار بازنگری در آزادی مشروط شد.
 
مقامات دولت بایدن استدلال کرده اند که استفاده از روش آزادی مشروط بشردوستانه به مهاجران، به کاهش ورود غیرقانونی از مرزها کمک کرد. این برنامه مستلزم آن بود که مهاجران در آمریکا یک حامی مالی داشته باشند، تحت غربالگری و بررسی و واکسیناسیون کامل قرار گیرند.
 
همزمان، مارکو روبیو وزیر امور خارجه دولت دونالد ترامپ روز شنبه در اولین سفر خود به عنوان وزیر خارجه آمریکا وارد پاناما شد تا رویکرد ستیزه جویانه دولت واشنگتن در مورد مهاجران را بطور رسم کلید بزند.
 
شبکه خبری سی ان ان آمریکا درباره این سفر گفت: این سفر تاثیر رویکرد ستیزه جویانه و مبادله ای سیاست خارجی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به ویژه در مورد مهاجرت را نشان خواهد داد.
 
تصمیم روبیو برای بازدید از آمریکای لاتین که شامل پاناما، السالوادور، کاستاریکا، گواتمالا و جمهوری دومینیکن می شود با هدف انجام می شود و به منظور پیشبرد برنامه ترامپ از طریق "توجه بیشتر به کشورهای همسایه خود" است.
 
مقامات دولت ترامپ در حال ترسیم یک استراتژی آمریکای لاتین در مورد مهاجرت هستند و به خوبی آگاه هستند که این منطقه جزء بسیار مهم دستور کار آنها برای اخراج گسترده مهاجران است.

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.