به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، بصل گفت: غزه در معرض چندین کاهش دمای هوا قرار دارد و این خطری برای زندگی صدها هزار شهروند است که در چادرها و خانههای ویران زندگی میکنند.
وی افزود: مقادیر زیادی مهمات عمل نکرده اسرائیلی هنوز در خیابانها و در زیر خانههای ویران شده و ساختمانهایی که برای زندگی شهروندان بسیار خطرناک هستند، وجود دارد.
سخنگوی سازمان امداد و نجات غزه گفت: ما از جامعه جهانی و نهادهای حقوق بشر میخواهیم پیش از آنکه خیلی دیر شود برای نجات جان شهروندان اقدام فوری انجام دهند.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقود الاثر شدند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت ۴۷۰ روز جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.
از زمان برقراری آتشبس در غزه، عملیات جستجوی افراد مفقود الاثر و خارج کردن پیکرهای شهدا از زیر آوار آغاز شده است و هر روز، شمار بیشتری از شهدا در مناطق مختلف این باریکه از زیر آوار خارج میشوند.