به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن بعدازظهر یکشنبه در آئین افتتاح مرکز نگهداری کودکان و نوجوانان استان مرکزی در اراک اظهار کرد: حساسیت اورژانس اجتماعی از حیث نیروی انسانی، تشریفات، زیرساخت و خودرو نسبت به خطوط مرکز مشاوره متفاوت است چرا که اورژانس میتواند در منزل، محیط و موارد حاد مداخله کند اما این امر در مشاوره صدق نمیکند و از طریق مشاوره خط انجام میشود.
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: جنس کار اورژانس اجتماعی به گونهای است که اجازه دارد در راستای قانون حمایت از اطفال و نوجوانان بدون حکم قضائی مداخله کنند و ملاک تنها تشخیص مددکار اجتماعی است.
موسوی چلک افزود: خودروی اورژانس یک اسم آمبولانس و نحوه فعالیت آن به صورت حاکمیتی تعریف شده و میان خط مشاوره ۱۴۸۰ و ۱۲۳ تفاوت وجود دارد.
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: ارزیابی دقیق چالشها و فرصتهای شغلی، راهی برای ارتقای خدمات و ایجاد امنیت بیشتر در جامعه است و این مراکز در ارائه مداخلات سریع اجتماعی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نقش کلیدی دارد.
وی با اشاره به تعهد سازمان بهزیستی در حمایت از اقشار آسیبپذیر گفت: ضروری است که امکانات این مراکز با هدف ارائه خدمات بهتر به جامعه بهبود یابد و زیرساختهای اورژانس اجتماعی و نقش آن در کاهش بحرانهای اجتماعی تقویت شود.
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه امسال یکهزار و ۴۰۰ کودک تحت پوشش مراکز نگهداری بهزیستی در نقاط مختلف کشور به فرزند خواندگی سپرده شدند، گفت: هر ساله ۲ هزار و ۵۰۰ کودک با حکم قضائی به این سازمان تحویل میشوند.
موسوی چلک افزود: ۹ هزار کودک در سنین مختلف در ۶۳۰ مرکز نگهداری بهزیستی در سراسر کشور مورد حمایت و نگهداری هستند و این اقدام در کوتاهترین زمان پس از بررسی صلاحیت والدین انجام میشود.