روحانی زنگنه را سوگولی دولت کرد و ۳۰ میلیارد دلار خسارت دادیم/ برجام نقطه سیاهی در کارنامه آقایان است/ پزشکیان فضاسازی کرد و همه فکر کردند کابینه با نظر رهبری تنظیم شده

الف یکشنبه 14 بهمن 1403 - 20:22
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ما بزرگترین ضربه را در زمان آقای حسن روحانی رئیس جمهور اسبق خوردیم، گفت: در خصوص کرسنت و وزارت زنگنه ۲۰ الی ۳۰ میلیارد دلار خسارت دادیم که ایشان باعث آن بود.
به گزارش فارس، ابوالفضل ظهره‌وند نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با حضور در باشگاه خبرنگاران توانا به سوالات مختلف خبرنگار ما در خصوص مسائل روز جامعه و موضوعات سیاست کشور از جمله موضوع کرسنت، وعده صادق‌‎۳ و بحث انتصاب اشخاص در مشاغل حساس پاسخ داد که بخش دوم آن در ادامه می‌آید.

نظر شما درباره کرسنت و ضررهای ایران در این زمینه چیست؟
 
 ما بزرگترین ضربه را از آقای روحانی خوردیم. ۲۰ الی ۳۰ ملیارد دلار تا الان خسارت دادیم که ایشان باعث آن بود. در یک انتخاب! انتخاب آقای زنگنه به عنوان وزیر نفت. یک وزارتِ نفت ایشان برای ما ۲۰ الی ۳۰ میلیارد دلار آب خورد. همین الان هم وزارت نفت از مداخلات ایشان[آقای زنگنه] مبری نیست. پرونده روشن است؛ شبکه آقای زنگنه و آقایان رفتند سر ملت را کلاه گذاشتند برای منافع خودشان. ما [ایران] آنجا گفتیم که تدلیس(فریب) اتفاق افتاده است. دادگاه پذیرفت و گفت اگر تدلیس صورت گرفته حق با ایران است. بعد [آقای روحانی] می‌آید و این آقا را میگذارد سوگولی دولتش. وقتی این کار را انجام داد، آن‌ها رفتند شکایت کردند. گفتند مگر نگفتید تدلیس صورت گرفته ؟ پس چرا آقایی که مجرم است را گذاشتید وزیر؟ و به همین دلیل دادگاه سریع رای را برگرداند[به ضرر ایران].
 
مخاطبان می پرسند آیا وعده صادق‌‎۳ اجرا می شود؟
 
 وعده صادق ۳ چکی است که ما در جیب‌مان داریم و همواره نقد شونده است. ما صرفا بحث تسویه حساب نداریم. گفتیم یک طلب داریم بابت تخطی که رژیم صهیونیسیت کرده و به ایران تجاوز کرده است و اینجا ما چکی در اختیار داریم که می توانیم نقدش کنیم. دیر و زود هم ندارد. ما هر وقت که بخواهیم می توانیم این کار را انجام بدهیم. این رژیم باید بالاخره مجازات بشود. مثل رای دادگاه بین المللی لاهه علیه نتانیاهو و گالانت که صادر کرده است. آن‌ها جناتکار جنگی هستند و باید هم بازداشت هم مجازات بشوند. پس اگر 10 سال هم بگذرد، آن‌ها قابل مجازات هستند. وعده صادق سه هم درواقع یک رای و رای صادق در ایران است. اجرا و عملیتاتی شدنش به نظر من منوط به اقتضای زمان است. ضمن اینکه این رژیم متجاوز، بد عهد و خونریز است و پایبند هم نیست. زیاد دور نیست که این رژیم دوباره دست به یک اقدامات تخریبی دیگر بزند.الان هم جنایت می کند. کاری به آتش بس ندارد. حتی نتانیاهو ابراز امیدواری کرده است که ترامپ بیاید و برای نابودی حماس حمایت کند.

نظرتان در باره اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس چیست؟
 
در اینخصوص دو نظر وجود دارد. یکی اینکه خود فردی که منصوب می شود تابعیت مضاعف نداشته باشد، یکی هم اینکه خانواده اش تابعیت مضاعف نداشته باشند. این هم بدان معنا نیست که هر کس دوتابعیتی بود، عنصر نفوذی است. ولی می گویم کسی که دوتابعیتی است، خودش برای من مهم است. کسی که دوتابعیتی است به هیچ عنوان نباید در مصدر [قدرت] باشد.

مسأله خود ظریف است نه پسرش
 
من با تابعیت پسر آقای ظریف کار ندارم. من با خود آقای ظریف کار دارم. من در تعجبم از جامعه ای که وقتی نمیتواند درخصوص کارنامه واضح یک فرد تصمیم بگیرد چرا آمده است روی پسرش بحث دارد؟! خود او [آقای ظریف] الان مسئله است. چرا او با این تفکر، باید بشود معاون راهبردی؟ یعنی این تفکر میخواهد راهبرد کشور را مشخص کند؟ شما در واقع با این تفکر دارید از روی انقلاب رد می شوید. این تفکر باوری به این انقلاب ندارد. برجام یک نقطه سیاه در کارنامه این آقایان است. هنور هم دارند میگویند درود بر برجام. به ما میگویند دلواپس. آقای ظریف و سیروس ناصری جزو رهبران باند نیویورکی ها هستند.
 
استیضاح آقای همتی در جریان افتاده. به نظر شما جو کنونی مجلس نظر مثبت به این استیضاح دارد یا نه؟
 
اساسا فرهنگ سیاسی‌مان قابل سوال است. مدام میگویند استیضاح نشود. چه ایرادی دارد استیضاح بشود. در ژاپن می بینید دولت در یک سال چهار مرتبه سقوط می کند. چون دولت پارلمانی هم هست، راحت سقوط می کند. در ایتالیا که من خودم هم آنجا بودم، این ها 6 ماه نه نخست وزیر داشتند نه پارلمان داشتند.
 
چرا روز اول مجلس رای اعتماد داد؟
 
این هم یکی از قصه های تلخ مجلس است. آقای پزشکیان جوری فضا سازی کرد که همه فکر کردند که کابینه با نظر قطعی مقام معظم رهبری تنظیم شده و آمده است. این بضاعت مجلس را نشان می دهد که چقدر راحت می تواند فریب بخورد. یعنی این اتفاق افتاد و همه [وزراء] به صورت قاطع رای آوردند. من به هشت نفر رای ندادم. ولی درواقع این نبود و من حتی اولین کسی بودم که گفتم که به این دلایل آقا[مقام معظم رهبری] مداخله ندارد. با شناختی که من دارم ایشان به هیچ عنوان مداخله نمیکند؛
 
آیا استیضاح دیگری هم در مجلس مطرح است؟
 
بله؛ ولی تو همین یکی هم مانده اند. مجلس و در راس آن رئیس مجلس باید هوشمند باشد.

منبع خبر "الف" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.