به گزارش خبرنگار مهر، رمضان پاریاو، در جمع خبرنگاران شهرستان سوادکوه به مناسبت دهه فجر با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی توانست نظام مدنظر اسلام را تشکیل دهد، با اشاره به محاسن و معایب موجود، خاطرنشان کرد: نظام اسلامی ما دشمن کم ندارد و دشمنان علیه نظام اسلامی از حین انقلاب تا کنون فعالیت کردهاند و کشور و مردم را دچار چالش کردند اما مردم ما هوشیار بوده و در بزنگاهها پای نظام و انقلاب ایستادهاند.
سرپرست فرمانداری شهرستان سوادکوه با بیان اینکه این نظام متعلق به همه مردم ایران است، افزود: مکتب ما به ما آموخت که با وحدت کلمه کنار هم باشیم و رمز پیروزی انقلاب اسلامی نیز رهبری، وحدت و توکل بر خدا بوده است و ما نیز برای حفظ و بقا نظام و امیدآفرینی در جامعه تلاش کنیم و عملکرد مطلوب و قابل لمس بر ما وظیفه است.
این مسئول بزرگترین جهاد امروز را عمل و کار دانست و تصریح کرد: مشکلاتی که امروز در عرصه کشور داریم به مرور زمان رخ داد و امروز نیز باید تلاش کنیم تا پله پله این مشکلات را رفع کرده و در حال حاضر نیز بزرگترین کار در شهرستان اتمام کارهای ناتمام و رفع موانع سرمایهگذاری است.
وی با بیان اینکه دهه فجر فرصتی برای بیان دستاوردهای دولت و نظام است و ما وظیفه داریم دستاوردها را برای مردم نقل کنیم، از ثبت ۷۴ پروژه شهرستان سوادکوه در سامانه منتاک با ارزش ۳۲۹ میلیارد و ۸۹۳ میلیون تومان خبر داد و افزود: از این تعداد، ۶۷ پروژه قابل افتتاح به ارزش ۲۸۱ میلیاد و ۸۹۳ میلیون تومان و هفت پروژه کلنگ زنی با ارزش حدود ۴۸ میلیارد تومان است.
این مسئول داشتن یک برنامه را مقدمه کار برای توسعه شهرستان سوادکوه عنوان کرد و از جمله پیش نیازهای تدوین یک برنامه را جمعآوری و دستهبندی اطلاعات و دادههای شهرستان برشمرد و گفت: برنامه باید علمی، کارشناسی و راهبردی باشد.
وی به اهمیت احصای ظرفیتهای شهرستان سوادکوه روی نقشه با مطالعات امکان سنجی اشاره کرد و توضیح داد: با انجام این مهم، امکانها و مکانهای سرمایهگذاری در حوزههای مختلف کشاورزی، دامپروری، صنعت و.. در شهرستان مشخص و آماده ارائه به سرمایهگذاران خواهد بود.
سرپرست فرمانداری شهرستان سوادکوه با اشاره به کارهای نیمه تمام شهرستان در حوزههای مختلف، در رابطه با حوزه راه با توجه به مسئله حرائم، گفت: قانون حفظ حریم راه یک قانون کلی است که وارد جزئیات نشده است و مقدار این حریم را آئیننامه هیئت وزیران مشخص کرده و درحال حاضر نیز چالش ما نه اصل قانون بلکه این آئیین نامه است و درخواست دادهایم که با توجه به شرایط شهرستان سوادکوه، محدوده شهرستان به قبل از تصویب این آئیننامه بازگردد.
وی یکی از گرههای کور محور سوادکوه را پل پلسفید برشمرد و در رابطه با پل پلسفید با اشاره به حرف مدیرکل عمرانی استاندار مبنی بر اینکه کل اعتبار پروژه تأمین شده است، افزود: قرار است تا پایان سال پیمانکار جدید قرارداد را ببندد و با شروع کار در بهار، ظرف یک سال و نیم آینده پروژه به سرانجام میرسد.
این مسئول در ادامه، گره کور دیگر محور سوادکوه را منطقه بالازیراب و سرخکلا عنوان کرد و گفت: در داخل شهر نیز برای کاهش معضل ترافیک اصلاح هندسی انجام شد اما آنچه که مشکل مردم را برای همیشه حل میکند نه اصلاح هندسی که اجرای طرحهای راهبردی است.
وی در رابطه با نورد لوله فولاد (مجتمع فولاد) در شهرستان سوادکوه، با بیان اینکه پیگیر رفع مشکلات این مجموعه هستم، افزود: اشتباهی در زمان جابجایی رودخانه با آب منطقهای رخ داد و آن اینکه باید قبل از جابجایی رودخانه اول توافقنامه تنظیم میشد اما سرمایهگذار با جواب استعلام کار را شروع کرد و مواجهه با چالشها موجب شد تا کار روی زمین بماند.
پاریاو در ادامه در رابطه با یکی از چالشهای مجتمع فولاد در زمینه تأمین آب، گفت: تأمین آب بر عهده وزارت نیرو است که باید چارهای برای تأمین آن بیاندیشد، نه اینکه صنعت را حذف کنیم؛ کمبود آب نباید موجب تعطیلی صنعت شود بلکه باید ظرفیت خود را بالا ببریم، (چگونه است که) ما میتوانیم برای تهیه آب شرب استان دیگر سد بزنیم اما نمیتوانیم برای توسعه صنعت در شهرستان خودمان سد بزنیم؟
وی با بیان ظرفیتهای متعدد شهرستان سوادکوه از جمله آنها به ظرفیت گردشگری شهرستان با ۴۲۰ اثر ثبت ملی اشاره کرد و با اذعان بر اینکه عدم مراقبت از آثار میراثی موجب از بین رفتن آنهاست، آثار میراثی را بیانگر قدمت چدهزارساله مردمان این سرزمین دانست و گفت: توسعه صنعت توریسم موجب رونق اقتصادی است اما قطار گردشگری ما علیرغم زحمات کشیده شده متوقف مانده و باید برای توسعه گردشگری شهرستان راهکاری اندیشیده شود تا فرصتهای بالقوه شکوفا شوند.