کیش لورن اصلی شامل ترکیبی از تخممرغ، خامه، پنیر و گوشت دودی مانند بیکن است، اما در نسخههای مختلف آن میتوان مواد دیگری مانند سبزیجات یا انواع پنیر را هم اضافه کرد. این غذای خوشمزه معمولاً به صورت داغ یا سرد سرو میشود و در بسیاری از مواقع در وعدههای صبحانه، ناهار یا به عنوان پیشغذا استفاده میشود.
در این ویدئو یک آشپز با مواد اولیه زیر این پیتزای خوشمزه را درست میکند. برای مواد داخل پیتزا: اسفناج ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم، یک عدد پیاز، دو حبه سیر، خامه ۱۱۰ تا ۱۲۰ گرم، نمک، فلفل سیاه، مقدار کمی جوز هندی در صورت تمایل، پنیر کشدار ۵۰ تا ۱۰۰ گرم و برای خمیر: یک عدد تخم مرغ، ماست ۸۵ گرم، روغن ۶۵ گرم، آرد ۲۳۰ تا ۲۶۰ گرم، نمک نصف قاشق مربا خوری، بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری. طرح کیش لورن (Quiche Lorraine) یک نوع پای یا تارت فرانسوی است که معمولاً با خمیر ترد و یک پرکننده کرمی از تخممرغ، خامه و پنیر درست میشود. این غذای سنتی فرانسوی در اصل از منطقه لورن در شمال شرقی فرانسه به نام "کیش لورن" گرفته شده است.
کیش لورن اصلی شامل ترکیبی از تخممرغ، خامه، پنیر و گوشت دودی مانند بیکن است، اما در نسخههای مختلف آن میتوان مواد دیگری مانند سبزیجات یا انواع پنیر را هم اضافه کرد. این غذای خوشمزه معمولاً به صورت داغ یا سرد سرو میشود و در بسیاری از مواقع در وعدههای صبحانه، ناهار یا به عنوان پیشغذا استفاده میشود.
منبع خبر "
فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.