به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، عبوری با سابقهای تحولگرایانه، در غدیر موفق به انجام اقدامات اساسی شد که اکنون جایگاه او را بهعنوان یک مدیر عملگرا تثبیت کرده است.
تعیین تکلیف مطالبات ۴۰ هزار میلیارد تومانی از دولت
یکی از مهمترین دستاوردهای عبوری در دوران مدیریت هلدینگ غدیر، تعیین تکلیف ۴۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات معوق اوره از دولت است که بیش از ۶سال به تعویق افتاده بود. همچنین در دوره مدیریت عبوری بر این هلدینگ قیمت اوره اصلاح شد تا حقوق سهامداران و بازنشستگان نادیده گرفته نشود.
راهاندازی سامانه یکپارچه مدیریت راهبردی سیمرغ
عبوری در حوزه شفافیت نیز عملکرد چشمگیری داشت. او با راهاندازی سامانه سیمرغ، گامی بلند در جهت شفافسازی فرایند فروش محصولات پتروشیمی برداشت. این سامانه موجب نظارت حداکثری بر بخش بازرگانی و فروش شد، بهگونهای که دخالت در این فرآیند را به حداقل رساند.
انتقال آب خلیجفارس به فولاد غدیر نیریز
در تاریخ ۱۸ آذرماه ۱۴۰۲، پروژه انتقال سالانه ۶میلیون مترمکعب آب خلیجفارس به مجتمع فولاد غدیر نیریز به سرانجام رسید. این پروژه مهم، نیاز به استفاده از آب شرب و منابع زیرزمینی را کاهش داده و گامی جدی در جهت حفظ محیطزیست محسوب میشود.
افزایش سرمایه پس از ۸ سال
عبوری در زمان مدیریت هلدینگ غدیر موفق شد در مجمع مردادماه ۱۴۰۳، بالاترین میزان افزایش سرمایه سالهای اخیر را برای هلدینگ غدیر به تصویب برساند. این افزایش ۲۰۰درصدی، شامل ۸.۵هزار میلیارد تومان از محل سود انباشته و ۶هزار میلیارد تومان از محل اندوخته سرمایهای بود که سرمایه غدیر را به ۲۱۶۰۰میلیارد تومان افزایش داد.
دیگر اقدامات برجسته
افزایش مقاصد صادرات سیمان از ۱۹ به ۲۹ کشور و رکورد تولید ۷.۵ میلیون تنی سیمان و انعقاد اولین قرارداد درونگروهی ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی غدیر برخی از اقدامات برجسته مهدی عبوری در زمان مدیریت او بر غدیر بهعنوان یکی از بزرگترین هلدینگهای سرمایهگذاری چند رشتهای کشور است.
گفتنی است، مهدی عبوری دانشآموخته دکترای مدیریت است و سمتهایی، چون معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت راه و شهرسازی را عهدهدار بوده است. در دوره مدیرعاملی عبوری در شرکت بازآفرینی شهری ایران بیشترین خدمترسانی در یک دهه گذشته در سکونتگاههای غیررسمی (حاشیهنشینی) استانهای سیستان و بلوچستان و خوزستان انجام شد.
بیتردید او با توجه به رویکرد عملگرایانه و همچنین با استفاده از تجربههای پیشین، بتواند هلدینگ اهداف را نیز به موفقیتهای بیشتری برساند و جایگاه آن را در اقتصاد کشور ارتقا دهد.