درخواست اپل برای مداخله در دادگاه ضدانحصار گوگل رد شد

دیجیاتو سه شنبه 16 بهمن 1403 - 15:32
درخواست اپل برای عقب‌افتادن تصمیم‌گیری درباره پرونده گوگل پذیرفته نشد. حالا قرارداد میلیارد دلاری این شرکت با گوگل در معرض خطر قرار می‌گیرد. The post درخواست اپل برای مداخله در دادگاه ضدانحصار گوگل رد شد appeared first on دیجیاتو.

اپل نتوانست اجازه مداخله در پرونده انحصارطلبی گوگل را بگیرد و در نتیجه، اجازه نخواهد داشت در مورد تأثیرات احتمالی ازبین‌رفتن قرارداد چندین میلیارد دلاری خود با گوگل اظهارنظر کند.

طبق اخبار منتشرشده، قاضی دادگاه منطقه‌ای ایالات متحده، «آمیت مهتا»، درخواست اضطراری اپل را برای عقب‌انداختن صدور حکم دادگاه انحصارطلبی گوگل که می‌تواند به قرارداد پرسود بین این دو شرکت پایان دهد، رد کرد. این همکاری، که شامل تنظیم گوگل به‌عنوان موتور جستجوی پیش‌فرض دستگاه‌های اپل است، گفته می‌شود تا 18 میلیارد دلار در سال ارزش دارد.

نتیجه دادگاه ضدانحصار گوگل در آمریکا

دادگاه ضدانحصار جستجوی گوگل

اپل پیش‌تر از دادگاه درخواست کرده بود رسیدگی به پرونده انحصارگرایی گوگل در بازار جستجوهای اینترنتی را به تعویق بیندازد. بااین‌حال قاضی پرونده اعلام کرد که اپل دلایل کافی و قانع‌کننده‌ای برای متوقف‌کردن این روند ارائه نکرده است.

اپل چند روز پیش اعلام کرده بود که باید درباره این پرونده اظهارنظر کند. این شرکت ظاهراً نگران ازدست‌دادن حق مذاکره برای توافق‌های جدید با گوگل است؛ توافق‌هایی که می‌توانند برای میلیون‌ها کاربر سودمند باشند. همچنین، اپل معتقد است که نباید حق دریافت هزینه برای ارائه موتور جستجوی گوگل در دستگاه‌های خود را از دست بدهد.

بااین‌حال، دادگاه این استدلال را نپذیرفت و تأکید کرد که اپل شواهد روشنی ارائه نداده که نشان دهد از این روند دچار خسارت قطعی و جبران‌ناپذیر خواهد شد.

درحالی‌که گوگل همچنان قصد دارد این حکم را به چالش بکشد، مرحله تعیین راه‌حل‌های پرونده برای ماه آوریل برنامه‌ریزی شده است. وزارت دادگستری ایالات متحده معتقد است که برای پایان‌دادن به انحصار غیرقانونی گوگل در بازار جستجو، شاید بهتر باشد که این شرکت مرورگر کروم را بفروشد. همچنین، احتمال دارد که در صورت لزوم، اندروید از گوگل جدا شود.

راهکارهای پیشنهادی گوگل، اما، بیشتر بر لغو قراردادهای صدور مجوز تمرکز دارد؛ قراردادهایی که اجازه می‌دهند برخی از اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های گوگل، به‌صورت پیش‌فرض و به‌همراه هم در دستگاه‌های کاربران ارائه شوند.

با نزدیک شدن به مرحله تصمیم‌گیری نهایی در ماه آوریل، تأثیرات این پرونده می‌تواند نه‌تنها برای گوگل، بلکه برای شرکت‌هایی مانند اپل و میلیاردها کاربر اینترنت در سراسر جهان، تاریخی و سرنوشت‌ساز باشد.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.