بیماران خاص و صعب‌العلاج در البرز مورد توجه ویژه قرار می‌گیرند

خبرگزاری مهر سه شنبه 16 بهمن 1403 - 15:42
کرج - مدیر کل بیمه سلامت البرز از توجه ویژه به بیماران خاص و صعب‌العلاج در سامانه بیمه سلامت و نصب نرم افزار خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا اصغر زاده صبح سه شنبه در نشست خبری که به مناسبت دهه فجر در اداره کل بیمه سلامت استان برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و هفته گرامیداشت دهه فجر، گفت: در چند سال اخیر پروژه‌های بزرگی در بیمه سلامت انجام شد و یکی از این پروژه‌های بزرگ بحث خدمت رسانی به بیماران خاص و صعب العلاج بود.

وی در ادامه افزود: پنج بیماری خاص داریم که این پنج بیماری شامل ام اس، تالاسمی، پیوند کلیه و تالاسمی است که در حال حاضر تبدیل به ۱۰۷ بیماری شده است.

اصغر زاده با بیان اینکه بیماران دیابتی، فشار خون، قلبی، سرطانی، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک مادرزادی جز بیماران نادر هستند نیز به بیماری خواص اضافه شده‌اند که جز این ۱۰۷ بیماری است اما قبل از آن پنج بیماری داشتیم.

وی ادامه داد: هزار و پانصد بیماری در استان در حال حاضر تبدیل به ۳۰ هزار جمعیت بیماران خاص و شناسه دار شده است.

اصغر زاده با تاکید بر اینکه بیماران نشان دار شده باید در سامانه‌های الکترونیک ثبت شود، گفت: با این روش هزینه‌های بیمار کاهش خواهد یافت و تخفیفاتی در نظر گرفته می‌شود.

وی ادامه داد: مشکلاتی که پیش روی بیمار خواهد بود به صورت پروتکل‌های درمانی خود در سامانه‌های الکترونیکی بیمه سلامت بارگذاری می‌شود همچنین در حال حاضر ۶۰ پروتکل در سامانه‌های الکترونیکی بارگذاری شده است.

اصغر زاده با بیان اینکه پزشکان استان در این امر مشارکت خوبی دارند، گفت: بودجه‌ای که برای اداره کل بیمه سلامت در نظر گرفته شده است ۹۵ درصد آن بابت الکترونیکی و ۵ درصد بابت این فاکتورها در نظر گرفته شده است که در نتیجه به نفع استان و شهروندان است تا شناسه دار شوند.

وی نتیجه این عملکرد را جذب بودجه برای استان برشمرد و افزود: اگر بیمار بیشتری با توجه به آمار بیماری نشان دار شود در نتیجه هزینه در این سامانه الکترونیک ثبت می‌شود و ما می تونیم اعتبار بیشتری برای استان جذب کنیم.

مدیرکل بیمه سلامت البرز با اعلام اینکه یک اپلیکیشن برای ثبت در سامانه طراحی شده است تا ثبت و تأیید داروی بیمار سهل و آسان شود، گفت: هر فردی حتی در مطب پزشک می‌تواند مدارک را بارگذاری کند و سعی کرده‌ایم به کمترین زمان خدمات لازم به بیماران نشاندار به صورت الکترونیکی انجام شود به طور مثال با نشان دار شدن بیماران ناباروری و یا سرطانی شدن و …بحث دارو به سرعت تأیید می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته بیماران برای یافتن دارو به هلال احمر مراجعه می‌کردند و با صف‌های طولانی مواجهه می‌شدند تا دارو را تأیید شود اما با نصب این نرم افزار در هر مکان و ساعت از شبانه روز مدارک خود را بار گذاری می‌کنند به صورت آنلاین داروی خود را تأیید می‌کنند.

اصغر زاده گفت: از مزایای این برنامه این است که تعداد نفرات در صف انتظار کم شده و کارشناسان در اولین فرصت نسخه بیمار رو بررسی و تأیید می‌کنند.

وی در ادامه افزود: پیام تأیید دارو از طریق پیامک از طریق خود نرم افزار به اطلاع بیمار می‌رسد و نهایت بیمار جهت تهیه دارو به داروخانه مراجعه می‌کنند.

مدیر کل بیمه سلامت البرز با اشاره به اینکه در این نرم افزار امکان ارسال فرم‌های مورد نیاز بیماران جهت تأیید دارو به صورت بیمه‌ای وجود دارد، گفت: استفاده از این اپلیکیشن تخلفات نیز صفر خواهد شد و هزینه بیمار و خطا توسط کارشناسان کاهش می‌یابد.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.