افشاگری صهیونیست‌ها: ۶۰۰۰ نظامی ما در غزه و لبنان کشته شده‌اند

الف سه شنبه 16 بهمن 1403 - 22:32
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم گزارش داد که آمار تلفات واقعی ارتش اسرائیل در جنگ‌های غزه و لبنان، بسیار فراتر از آمارهای واقعی است.

به گزارش فارس، اظهار نظر «ایال زامیر» رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل درباره آمارهای جدید از تلفات ارتش این رژیم، از زمان عملیات طوفان‌الاقصی، تا پایان سال گذشته میلادی، سؤال‌های بسیاری را در میان کارشناسان به راه انداخته است.
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارشی منتشر  و در آن به اظهارات زامیر اشاره کرد که گفته بود در سال ۲۰۲۴، پنج هزار و 942 خانواده اسرائیلی جدید به «لیست خانواده‌های داغ‌دار» اضافه شده است.
اظهارات زامیر در خصوص عواقب تداوم جنگ بود و به همین دلیل وی خواستار لزوم توجه به خانواده‌های مجروحان و کشته شدگان ارتش اسرائیل شد و گفت: ما باید تضمین کنیم که این خانواده‌ها از حمایت و کمک مناسب بهره‌مند شود.
«عزام ابوالعدس: کارشناس مسائل اسرائیل می‌گوید که تعبیر لیست خانواده های داغدار، در ادبیات ارتش اسرائیل، نشانگر تعداد خانواده‌هایی است که یکی از افراد نظامی خود را در جریان جنگ از دست داده است.
 ابوالعدس به شبکه خبری الجزیره گفت: اصطلاح خانواده های داغدار در اظهارات زامیر بدین به معنای خانواده‌های سربازان کشته شده در ارتش است، نه افراد غیرنظامی.
 
 به گزارش الجزیره، این اطلاعات، جدیدترین آمار درباره تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ است. این حالی است که پیش از این صهیونیست‌ها مدعی بودند فقط ۱۸۰۰ نفر در جریان عملیات طوفان ‌الاقصی کشته شدند که در این میان ۴۰۰ سرباز در عملیات زمینی غزه جان خود را از دست دادند.
 
 ابوالعدس می‌گوید که زامیر این عدد را افشا کرد و خواست که رسانه‌ها را در جریان این اطلاعات قرار دهد؛ زیرا پیش از این نیز سابقه چنین افشاگری هایی را داشته است.
خسارات اسرائیل پس از آتش‌بس خود را نشان می‌دهد
«عماد ابوعواد» از کارشناسان مسائل اسرائیل نیز می‌گوید که اظهارات رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل در چهارچوب اعلام تلفات واقعی انسانی و مادی پس از پایان جنگ است که این شیوه در میان مسئولان رژیم صهیونیستی به صورت کلی مرسوم است.
 ابوعواد می‌گوید که هدف از اعلام آمار واقعی، صریح بودن با صهیونیست‌هاست؛ زیرا به هر حال این آمار و ارقام یک روز درز می‌کرد و کمیته‌های تحقیق نیز آنچه را در دست خود داشتند، منتشر می‌کردند.
 
وی همچنین تاکید کرد: بحران‌های اسرائیل در جریان تمامی جنگ‌هایی که داشته، پس از پایان یافتن خود را نشان داده است. لذا پس از آغاز توافق آتش‌بس، این واقعیت‌ها خود را نشان داده و حجم تلفات واقعی صهیونیست‌ها مشخص شده و بحران‌های این رژیم رو به افزایش خواهد بود.
الجزیره در ادامه گزارش داد، علی رغم سانسور شدید تلفات ارتش اسرائیل، برخی از منابع صهیونیست در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی فاش کردند، بنا بر آمارهای بیمارستان‌های اسرائیلی تعداد صهیونیست‌هایی که در جنگ‌های غزه و لبنان و کرانه باخت‌های کشته شده به بیش از 13 هزار کشته رسیده است.
 تحلیلگران نظامی پیش از این گمانه زنی کرده بودند که ارتش اسرائیل در سال گذشته و در جریان جنگ نوار غزه، شمار زیادی از فرماندهان و نظامیان خود را از دست داده و ۱۲ هزار زخمی و نقص عضو در میان آنان وجود دارد.
 
ارتش رژیم صهیونیستی ۲۳ ژانویه گزارش داد که تیپ گیواتی که از نوار گذشت از نوار غزه عقب نشینی کرده ۸۶ نیرو و فرمانده خود را از دست داده است. آمارهای جدیدی که رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اعلام کرده تماماً با بیانیه‌های سابق این نهاد صهیونیست که فقط از ۹۰۰ کشته حکایت دارد، در تضاد است.
اسرائیل برای تجدید قوا، به 8 سال زمان نیاز دارد
ارتش اسرائیل آمار دقیقی از تعداد کشته‌ها و زخمی‌های خود اعلام نمی‌کند، ولی گزارشی که روزنامه «هاآرتض» به مناسبت نخستین سالگرد جنگ منتشر کرد از وجود ۱۲ هزار سرباز زخمی خبر داد که تحت درمان هستند.
 
تحلیلگران نظامی بر این باور هستند آنچه باعث شده زامیر این آمارها را منتشر کند در چهارچوب دیدگاهی است که وی درباره لزوم تشکیل ارتش بزرگ در رژیم صهیونیستی بر آن تأکید کرد و اینکه باید ارتش کوچک را کنار بگذارند.
 ابوعواد بر این باور است که این اظهارات در راستای تلاش برای تغییر نظریه ارتش اسرائیل و راهبردهای آن و تشکیل ارتش بزرگ است.
 
« فراس یاغی» از جمله تحلیلگران و کارشناسان و مسائل اسرائیلی نیز می‌گوید که اظهارات زامیر نشان می‌دهد ارتش اسرائیل نیاز مبرمی به سربازان آموزش دیده دارد تا بتواند خسارت‌های خود را جبران کند؛ بدین معنا که اگر ارتش بخواهد این خسارت‌ها را جبران کند، باید در ازای هر سربازی که کشته شده یک سرباز آموزش دیده را جذب کند که قادر به جنگیدن است.
تحلیلگران نظامی بر این باور هستند که ارتش اسرائیل برای بازگشت به وضعیت سابق خود نیازمند ۸ سال زمان است تا بتواند فرماندهان و افسران را که از دست داده جایگزین کند. به همین دلیل بر تشکیل ارتش بزرگ تاکید دارند.

منبع خبر "الف" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.