ای کاش رادیکال ها و حتی نمایندگانی که تمایل دارند در زمین تجمعات غیرقانونی دیده شوند، در عمل پایبندی و ایمانشان را به منویات رهبر انقلاب مبنی بر پرهیز از دوقطبی سازیها و حمایت و کمک به دولت مستقر نشان میدادند. افراد در شعار میتوانند خود را مومنِ انقلاب بنامند اما باید دید در عمل چگونه ظاهر میشوند!
روزنامه خراسان نوشت: اصل ۲۷ قانون اساسی، حق تشکیل تجمعات آزاد را برای شهروندان به رسمیت شناخته است و طبق همین اصل قانونی هرکسی «بدون حمل سلاح» درصورتیکه این اقدامش «مخل مبانی اسلام نباشد» با اخذ مجوز از سوی نهاد ذیربط ـ وزارت کشور ـ میتواند از این حق قانونی استفاده کند.
رجوع به اصل ۲۷ نشان میدهد که قانون اساسی ما حق برگزاری تجمعات را به رسمیت شناخته است اما درعین حال تجمعات «باید» و «نبایدهایی» را شامل میشود. یک باید همین صدور مجوز است.
یک «نباید» را هادی طحاننظیف سخنگوی شورای نگهبان ۹ آذر سال ۱۴۰۱ در همایش «حاکمیت قانون و اعتراض مدنی» بیان و تاکید کرد که قانون اساسی ما حق برگزاری تجمعات را به رسمیت شناخته است و ما اعتراض را از اغتشاش جدا میدانیم اما باید توجه داشت که دشمن همواره به دنبال سوءاستفاده از اعتراضات و تبدیل آنها به اغتشاشات بوده است. لذا باید مسیری پیشبینی شود تا از اعتراضها صیانت شود.
عضو حقوقدان شورای نگهبان درحالی دوسال پیش به سوءاستفاده دشمنان از اعتراضات خیابانی اشاره کرده بود که پس از به روی کارآمدن دولتِ چهاردهم یکسری دوباره به لشکر کشیهای خیابانی روی آوردهاند و هرازگاهی بهانهای پیدا می کنند و درقالب تجمعات غیرقانونی، مسئولان دولتی و سایر قوا را با شعارهای تند که برخی مواقع به اتهام زنی هم کشیده میشود، زیرسوال میبرند.
برای این جماعت فرقی نمیکند چه فردی سکاندار دستگاه اجراست، فقط میخواهند به کف خیابان بیایند و با توهین به مسئولان خود را دلسوز مردم و انقلاب معرفی کنند.
صرفا جهت یادآوری! پس از رفع محدودیتهای دسترسی به برخی سکوهای پرکاربرد خارجی شامل واتساپ و گوگلپلی یا عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب، افرادی محدود با تجمعات موتوری، خیابان گردی کردند و هرآنچه می خواستند را بدون لکنت زبان به مسئولان دولتی گفتند.
واکنش وزارت کشور به تجمعات غیرقانونی
حضور یک عده در خیابان با واکنش وزارت کشور هم رو به رو شده است. ابوذر کوثری مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور خبرنگاران را به میدان فاطمی دعوت کرد و ضمن تشریح مصوبات کمیسیون ماده ۱۰ احزاب نسبت به برگزاری تجمعات در روزهای اخیر، لب به انتقاد گشود و تصریح کرد: در تجمعاتی که در تهران برگزار شد، صراحتا مجموعه شورای تامین استان با آن مخالفت کرده و به مجموعه انتظامی ابلاغ کرده بود. برای این تجمعات اخیر اصلا درخواست مجوز نشده بود اما حسب اطلاعی که حاصل شده بود ابلاغ شده بود که این تجمعات غیرقانونی است.
در این بین ایرنا نوشت: هرچند تعداد افراد حاضر در این تجمعات بسیار اندک است و هیچ استقبالی از آنان در سپهر سیاست ایران نمیشود اما تا به اینجای کار وفاق ملی نتایج نسبتا خوبی به همراه داشته. چتر وحدت و همبستگی بین سران گشوده شده و برخی از پوشهها که در بایگانی قرار گرفته بود، همانند بررسی پرونده FATF مجدد در دستور کار مجمع تشخیص قرار گرفت و این حاکی از وفاقی است که مسعود پزشکیان در نهاد دولت شکل داده است؛ وفاق فقط مخصوص دولت نیست و امروز سایر قوا حرف از وفاق و همدلی و پرهیز از حاشیه سازی و دعواهای حیدری و نعمتی میزنند.
ائتلافِ سران سه قوه در عصر وفاق پیام مهمی به همراه دارد و آن اینکه با عبور از تندروها و با حرکت در ریل منافع ملی به دنبال پیگیری مطالبات مردم و حل مشکلات آنان است.
همگرایی مسئولان ارشد، پازل وفاق را به خوبی شکل داده است. آنجا که محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک سران قوا و معاونان قوای سه گانه با تاکید بر این که باید از کارهای حاشیه ای پرهیز کنیم، تصریح کرد: تمام تلاش دشمن این است که دوقطبی سازی ایجاد کند، دو قطبی سازی که در ظاهر مشروعیت بدهد، حیدری نعمتی می کند، کشور را از مدار کار و فعالیت خارج می کند و به حاشیه می برد، نباید این اتفاق بیفتد ما باید توجه کنیم و از مسیر اصلی خارج نشویم و مسائل اصلی را قربانی مسائل فرعی نکنیم.
حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژهای که با مسئولان قوه قضاییه برای تجدید میثاق با بنیانگذار انقلاب اسلامی به حرم حضرت روح ا...(ره) رفته بود، کنایهای به اقدامات افراد حاشیه ساز زد و گفت: باید توجه داشت که عدهای ممکن است با شعارهای منافقانه و حتی به ظاهر انقلابی درصدد رخنه و نفوذ برآیند؛ باید جلوی آنها را سد کنیم.
این اولین کنایه قاضی القضات به دلواپسان نبود، او ۸ بهمن ماه در بیست و پنجمین همایش دادستانهای عمومی و انقلاب، نظامی و ویژه روحانیت سراسر کشور نکته مهمی را گوشزد کرد و گفت: نقد کردن هر فرد و نهادی، امری بلااشکال است اما نباید در حین نقد کردن به ادبیات و الفاظی متوسل شویم که دشمن را خوشحال و مشعوف میکند، رهبر معظم انقلاب مکرر به این موضوع تاکید کردهاند، آیا این اخلاق اسلامی است که ما با ادبیات و الفاظِ دشمنشادکُن، دیگران را نقد کنیم؟
نتیجهگیری...
وقتی پای نمایش همگرایی قوا خواهیم نشست پی خواهیم برد، هرچه برخی افراد و دسته ها تحرکات و کنش و واکنش ها را شدت ببخشند، وفاق و همگرایی میان مسئولان ارشد افزایش خواهد یافت و هر سه قوه «وفاق» را راه حل مشکلات میدانند؛ به همین دلیل همه شواهد نشان میدهد اجماع نظام سیاسی برای حل مسائلی که بر معیشت مردم و انسجام اجتماعی اثر دارد، اراده شکل گرفته برای جلوگیری از دوقطبیسازیهای مخرب و مهمتر از همه عزم جدی برای حمایت از ایده وفاق به معنای استفاده از همه ظرفیتهای جامعه ایرانی، عواملی هستند که تاکنون و پس از این میتوانند مانع از غالب شدن تندرویها بر مصالح و منافع کشور باشند.
ای کاش رادیکال ها و حتی نمایندگانی که تمایل دارند در زمین تجمعات غیرقانونی دیده شوند، در عمل پایبندی و ایمانشان را به منویات رهبر انقلاب مبنی بر پرهیز از دوقطبی سازیها و حمایت و کمک به دولت مستقر نشان میدادند. افراد در شعار میتوانند خود را مومنِ انقلاب بنامند اما باید دید در عمل چگونه ظاهر میشوند!
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.