در یکی از بزرگترین قبرستانهای نخل ایران، معروف به "قبرستان نخلها" در آبادان، نخلهای بیشماری بدون سر اما هنوز ایستاده، منظرهای آخرالزمانی را به نمایش میگذارند. در سالهای اخیر، گزارشهایی از بریدن تنههای این نخلهای بیسر به گوش میرسد، گویی که میخواهند این تصویر دلخراش را از صفحه تاریخ پاک کنند.
حسن ظهوری و ریحانه پوراکبری ــ در یکی از بزرگترین قبرستانهای نخل ایران، معروف به "قبرستان نخلها" در آبادان، نخلهای بیشماری بدون سر اما هنوز ایستاده، منظرهای آخرالزمانی را به نمایش میگذارند. این نخلها، بخشی از سه میلیون و دویست هزار نخلی هستند که تا سال ۱۳۷۵ میوه میدادند اما پس از آن به دلیل کمکاری دولتها در مطالبه حقابه از ترکیه، سوریه و عراق، با شور شدن آب اروند رود، نابود شدند.
«سامر بدرانی»، کشاورز نمونه آبادان دراینباره به عصر ایران میگوید: «این چند هزار تنه درختی که میبینید، تنها بخش کوچکی از نخلهایی هستند که تا سال ۷۵ ثمر میدادند. از آن سال به بعد، به دلیل کمکاری دولتها و عدم مطالبه حقابه، اروند رود شور شد و نخلها قتلعام شدند.»
منبع خبر "
تابناک باتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.