به گزارش خبرگزاری مهر، محمود محمودی اظهار کرد: اکنون تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار این استان دارای برق هستند و ضریب نفوذ برق در مناطق شهری و روستایی ۱۰۰ درصد است و این در حالی است که شمار روستاهای برقدار مرکزی قبل از انقلاب تنها ۴۱ روستا بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: ۱۹ هزار و ۹۰۳ کیلومتر شبکه توزیع برق در این استان از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون ایجاد شده است در حالی که طول شبکه برق استان مرکزی در سال ۵۷ به یکهزار و ۵۰۰ کیلومتر رسیده بود.
محمودی عنوان کرد: شمار مشترکان برق در استان پس از انقلاب از ۵۷ هزار مشترک به ۸۳۰ هزار افزایش یافته و تعداد مشترکان صنعتی از ۱۵۷ به هشتهزار و ۳۳۸ مشترک و تعداد مشترکان کشاورزی از ۳۵ به ۱۱۹ هزار و ۳۱ مشترک افزایش یافته است.
وی گفت: تعداد پایههای روشنایی معابر استان مرکزی در سال ۵۷ تنها ۱۹ هزار پایه بود و این تعداد اکنون با افزایش ۲۲۴ هزار پایهای همراه است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: تعداد پستهای زمینی و هوایی نیز در این استان اکنون از ۴۲۲ دستگاه در سال ۵۷ به ۱۹ هزار و ۷۲۴ دستگاه رسیده همچنین ظرفیت پستهای زمینی و هوایی که در سال ۵۷، ۱۱۹ مگاولت آمپر بود به ۲ هزار و ۷۸۹ مگاولت آمپر رسیده است.