به گزارش رکنا، مرغ مراکشی یک مرغ متفاوت است که طرز تهیه مرغ مراکشی را آموزش داده ایم.
۱ عدد مرغ
۱/۲ پیمانه روغن زیتون
۲ پیمانه سیب زمینی کوچیک
۱ پیمانه گوجه گیلاسی
۱/۲ پیمانه قیسی زردآلو
دارچین
پودر سیر
پودر تخم گشنیز
زیره آسیاب شده
سماق
پاپریکا دودی
فلفل قرمز (cayenne pepper)
فلفل سیاه
نمک
هم تو فر از پیش گرم شده و هم روی اجاق توی قابلمه ای که کامل درش بسته میشه میتونید درست کنید. دمای فر ۱۸۰ درجه و برای ۱/۵ تا ۲ ساعت پخته میشه.
هم روی اجاق گاز حداقل یک ساعت ولی بازم امتحان کنید چون مرغ ها با هم فرق می کنند.