به گزارش خبرنگار مهر، آرش لهونی ظهر چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن تبریک ایام دهه فجر گفت: اقدامات بسیار خوبی در حوزه درمان استان صورت گرفته اما کارهای زیادی هنوز داریم تا به آن نقطه برسیم که خدمات درمانی و بهداشتی مطلوبی به مردم ارائه دهیم.
استاندار کردستان اعلام کرد: بحث درمان، بهداشت و سلامت بحث بسیار مهمی است که نیازمند به تلاش و همت همه مسئولان دارد.
لهونی افزود: عمده زحمات انجام شده توسط مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان از پزشکان و پرستاران و کادر درمان تا مسئولان و اساتید از یک سو و وظیفه سایر مسئولان هم باید باشد.
استاندار کردستان خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم به شرایط مطلوب در حوزه درمان برسیم همه باید دست به دست هم بدهیم خصوصاً در بحث پیشگیری باید با برگزاری جلسات شورای سلامت پیگیر آن باشیم.
لهونی بیان کرد: این هم افزایی ایجاد شده با هدف مهم ارتقا وضعیت سلامت حتماً به انجام بهتر مأموریتها کمک میکند.
وی با بیان اینکه خود رئیس جمهور که پزشک هستند فرصتی ارزشمندی برای آشنایی با مشکلات حوزه این حوزه و نیازمندیهای آن است، گفت: در استان نیازمندیهایی وجود دارد که باید برطرف شود که با تخصیص اعتبار میتوان اقدام کرد.
استاندار افزود: یک همت کمبود اعتبار سال قبل بود که درخواست ما تخصیص بودجه جهشی برای علوم پزشکی استان است تا با اعتبار ویژه خدمات رسانی در شأن استان ارائه شود.
لهونی اذعان کرد: فرصت بهره بردن از سرمایه انسانی و اساتید در استان کردستان و کادر درمان خوب شرایط مطلوبی داریم، اما از نظر امکانات و تجهیزات فاصله زیادی با نقطه مطلوب داریم.
وی اعلام کرد: سهمیه جذب هیئت علمی ما سهمیه کمی است و باید جذب بیشتر داشته باشیم.
استاندار کردستان تصریح کرد: فراهم کردن شرایط مناسب برای ارائه خدمات درمانی به بیمارانی که از کشور عراق و اقلیم کردستان میآیند هم ضرورت استان با توجه به پیوستگی فرهنگی بین ما است.
لهونی عنوان کرد: کردستان متأسفانه فقط یک دروازه ورودی برای این بیماران است در صورتی که اگر حوزه درمان استان تجهیز و تقویت شود، میتواند شرایط بسیار خوبی برای توسعه صنعت گردشگری سلامت باشد.
وی ادامه داد: در استان هزینه در بخش بیمارستانی و امکانات درمانی استاندارد برای بیماران خارجی را فراهم کنیم تا موجب رونق در استان شود.
استاندار کردستان اعلام کرد: در جذب دانشجویان خارجی هم باید تلاش کرد، در بحث حقوق کادر درمان و بحث رفاهی آنها باید اقداماتی انجام داد.
لهونی اذعان کرد: وضعیت نامناسب جادههای استان و تصادفات زیادی که در این محورها اتفاق میافتد هم نیاز به بررسی دارد و اختصاص آمبولانس و تجهیزات بخشهای اورژانس بیمارستانی هم باید تقویت شود.
وی افزود: یکی از مسیر پرخطر کریدور شمالغرب ۵۰ درصد آن هنوز دو طرفه است و از مسیرهای پر تصادف که ۶۰۰ میلیارد سال قبل اعتبار داشت و امسال به ۲۳۰۰ میلیارد افزایش یافت که با تلاش همه مقدور شد.
وی گفت: استانداری هم یک هزار دیگر به اجرای این پروژه تخصیص میدهد که جمعاً تبدیل به ۳ هزار و ۲۰۰ اعتبار رسید.