به گزارش رکنا، غذاهایی که در دوران نقاهت مصرف میکنید میتوانند بیش از آنچه تصور میکنید به بهبود سریعتر بیمار کمک کنند. مصرف مایعات به مقدار کافی و تغذیهای که سرشار از پروتئین، ویتامینها و املاح است، به تقویت سیستم ایمنی بدن شما یاری میرساند.
با مصرف مواد غذایی موثر در طول دوران نقاهت ناشی از آنفولانزا یا سرماخوردگیهای ویروسی مرسوم در ماههای سرد سال، میتوانید علائم شدید بیماری را کاهش دهید. این مواد میتوانند میزان سرفه و بدندرد را کاهش داده و دوره درمان بیماری را برای شما آسانتر کنند.
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی، بر تاثیر مثبت نوشیدن آب، دمنوشها، شیر و سوپهای غنی از غلات برای مقابله با کمآبی ناشی از تب و تعریق در دوره نقاهت تاکید میکند. او میگوید که رژیم غذایی حاوی پروتئینها به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش زمان نقاهت کمک شایانی میکند.
وی اضافه میکند که از مصرف میوهها و سبزیجات نباید غافل شد، چرا که آنها با داشتن فیبر، مواد معدنی و ویتامینها میتوانند تاثیر مثبت زیادی در بهبودی عوارض ناشی از بیماری داشته باشند.