مصرف این ماده غذایی شما را از سکته قلبی نجات می‌دهد

فرارو شنبه 20 بهمن 1403 - 17:14
افرادی که بین یک تا شش تخم‌مرغ در هفته مصرف می‌کردند، در مقایسه با افرادی که دو بار در ماه یا کمتر تخم‌مرغ می‌خوردند، ۱۵ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از هر نوع بیماری قرار داشتند.

یک مطالعه تحقیقاتی جدید که از سوی محققان دانشگاه موناش استرالیا انجام شده، نشان می‌دهد که مصرف تخم مرغ تنها برای یک‌ بار در هفته می‌تواند خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی‌عروقی را کاهش دهد، حتی در افرادی که سطح کلسترول بالایی دارند.

به گزارش یورونیوز؛ پژوهشگران در این مطالعه بیش از ۸۷۰۰ فرد بالای ۷۰ سال را مورد بررسی قرار دادند.

مصرف تخم‌مرغ همیشه به‌عنوان یک نگرانی برای افراد با "کلسترول بالا" مطرح بوده است، زیرا کلسترول بالا می‌تواند باعث انسداد رگ‌های خونی شده و خطر بیماری قلبی یا سکته مغزی را افزایش دهد.

با این حال نتایج این مطالعه نتایج نشان داد، افرادی که بین یک تا شش تخم‌مرغ در هفته مصرف می‌کردند، در مقایسه با افرادی که دو بار در ماه یا کمتر تخم‌مرغ می‌خوردند، ۱۵ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از هر نوع بیماری قرار داشتند.

این افراد همچنین ۲۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی‌عروقی بودند.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.