ترامپ برای افزایش تولید نفت با در بسته روبه‌رو شد

مشرق نیوز یکشنبه 21 بهمن 1403 - 16:35
مدیران شرکت‌های انرژی آمریکا اعلام کردند که با وجود برنامه رئیس‌جمهوری آمریکا برای افزایش تولید، رشد تولید نفت حوضه پرمین ایالات متحده در سال ۲۰۲۵ کُند می‌شود.

به گزارش مشرق، مدیران شرکت‌های انرژی آمریکا در حاشیه «نشست جهانی نفت خام آرگوس» در هیوستون پیش‌بینی کردند با وجود وعده دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا برای به حداکثر رساندن تولید، انتظار می‌رود برداشت نفت از حوضه پرمین آمریکا، بزرگ‌ترین میدان نفتی این کشور، امسال حداقل ۲۵ درصد کاهش یابد.

این مدیران گفتند: انتظار می‌رود برداشت نفت از حوضه پرمین آمریکا در سال ۲۰۲۵ میلادی با حدود ۲۵۰ هزار بشکه افزایش در کنار ذخایر شیل در تگزاس و نیومکزیکو به ۳۰۰ هزار بشکه در روز برسد، در حالی که این رقم در سال ۲۰۲۴ میلادی ۳۸۰ هزار بشکه افزایش یافته بود.

این پیش‌بینی با برآورد اداره اطلاعات انرژی آمریکا برای افزایش روزانه ۳۰۰ هزار بشکه‌ای مطابقت دارد.

مجموع تولید نفت حوضه پرمین در سال گذشته میلادی به روزانه ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه رسید که حدود نیمی از کل تولید آمریکا را شامل می‌شود.

باربارا هریسون، معاون عرضه و معاملات نفت در شرکت آمریکایی شورون در حاشیه این همایش در هیوستون به رویترز گفت: ما همچنان انتظار داریم شاهد رشد در حوضه پرمین باشیم، اما پیش‌بینی می‌کنیم که در مقایسه با نرخ رشدی که پیش‌تر شاهد آن بودیم، کندتر شود.

شورون در درآمد سه ماهه چهارم ۲۰۲۴ خود گزارش داد که تولید نفت و گاز این شرکت در حوضه پرمین نسبت به دوره مشابه سال ۲۰۲۳، ۱۴ درصد افزایش داشته و به رکورد روزانه ۹۹۲ هزار بشکه معادل نفت رسیده است، به‌طوری که این شرکت آمریکایی را به هدف روزانه یک میلیون بشکه نزدیک کرد.

هریسون گفت: ما پیش‌بینی می‌کنیم که تولید شورون در حوضه پرمین طی دو سال آینده حدود ۹ تا ۱۰ درصد افزایش یابد و به روند رشد تولید خود در آنجا ادامه دهیم، اما سرعتش لزوماً مانند گذشته نخواهد بود.

مایک ویرث، مدیرعامل شورون گفت: تولیدکنندگان در حوضه پرمین برخلاف رونق نفت شیل در سال ۲۰۱۰ که تمرکزشان بر تولید بیشتر بود، اکنون به‌دنبال پایین آوردن هزینه‌های سرمایه هستند و در حد توان خود افزایش تولید خواهند داشت.

شانون فلاورز، مدیر بازاریابی نفت خام و آب در «کوترا انرژی» در حاشیه نشست جهانی نفت خام آرگوس گفت: افزایش تولید و شعار ترامپ چندان محقق نمی‌شود.

وی افزود: چالش کنونی این است که دولت ترامپ گفته خواهان کاهش قیمت انرژی است، این تفکر لزوماً برای تولیدکنندگان مطلوب نیست.

آویگال سورق، مدیرعامل پالایشگاه آمریکایی «دلک» نیز با این موضوع موافق بود.

تولیدکنندگان بر کنترل مخارج سرمایه‌ای و دستیابی به قیمت‌های بالاتر برای نفت و گاز خود تمرکز می‌کنند.

آنها پس از کاهش قیمت در دهه گذشته که به سود و قیمت سهام لطمه زد، بازگشت پول نقد به سهامداران را در اولویت قرار داده‌اند.

در حالی که آمریکا با تولید روزانه حدود ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در سال ۲۰۲۴ بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت جهان بوده است، روند مجموع افزایش تولید ایالات متحده در سال‌های اخیر کُند شده است و پارسال تنها روزانه حدود ۲۸۰ هزار بشکه افزایش یافت.

منبع: مهر

منبع خبر "مشرق نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.