به گزارش مشرق، در راهپیمایی ۲۲ بهمن سیستان و بلوچستان، شیعه و سنی از هامون تا مَکُران با هم همگام شدند تا در کنار یکدیگر، نماد واقعی وحدت و وفاق را در این روز تاریخی به نمایش بگذارند. حضور اقشار مختلف جامعه، از جوانان و کهنسالان تا زنان و مردان همه با دلهای یکپارچه در دفاع از انقلاب اسلامی و آرمانهای آن، در این مراسم باشکوه شرکت کردند.
در این روز تاریخی، تمامی اقشار جامعه از جوانان دهه هشتادی و نودی تا کهنسالان، از زنان و مردان گرفته تا کارمندان در کنار هم در این مراسم شرکت کردند و همگان به یک هدف مشترک یعنی پاسداشت انقلاب اسلامی، به خیابانها آمده بودند این حضور گسترده در کنار یکدیگر، در کنار تمامی تنوع قومی و مذهبی، نشان از اتحاد مردم سیستان و بلوچستان در دفاع از انقلاب و دستاوردهای آن داشت.
لباسهای سنتی بلوچی و سیستانی جلوهای خاص به راهپیمایی بخشید و در کنار سرودهای محلی و ملی، فضای ویژهای را ایجاد کرده بود
لباسهای سنتی بلوچی و سیستانی جلوهای خاص به راهپیمایی بخشید و در کنار سرودهای محلی و ملی، فضای ویژهای را ایجاد کرده بود، این لباسها بهویژه در کنار هم، نمادی از تنوع و وحدت مردم استان بود که توانستهاند با وجود تفاوتهای قومی و مذهبی، در کنار هم در یک مسیر مشترک حرکت کنند.
در زاهدان، مسیر راهپیمایی از میدان آزادی آغاز شد و تا خیابان امام خمینی(ره) ادامه یافت؛ در این مسیر، سرودهای دانشآموزی، اجرای موسیقیهای محلی و نمایش عروسکهای غولپیکر شور و هیجان خاصی به مراسم بخشید، علاوه بر این، غرفههای نمایشگاهی در مسیر راهپیمایی، دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیشرفتهای چشمگیر سیستان و بلوچستان در زمینههای مختلف را به نمایش گذاشتند و مردم شاهد بودند که انقلاب اسلامی نه تنها در سطح ملی، بلکه در سطح محلی و منطقهای نیز دستاوردهای زیادی به ارمغان آورده است.
شیعه و سنی؛ پیام وحدت و وفاق را به گوش جهانیان رساندند
این برنامهها بهویژه در سیستان و بلوچستان که منطقهای با تنوع قومی و مذهبی بالا است، اهمیت زیادی داشت، حضور مولویهای اهل سنت در کنار علما و مسوولان اهل تشیع، بر وحدت ملی و دینی مردم تأکید میکرد و نشانی از پیوند عمیق و مستحکم مردم استان با یکدیگر و با آرمانهای انقلاب اسلامی بود.
ایستگاههای صلواتی و موکبها در طول مسیر نیز پذیرای مردم بودند و فضای معنوی و پرنشاطی را ایجاد کردند این ایستگاهها در کنار فعالیتهای فرهنگی و هنری، فضایی مناسب برای استراحت و پذیرایی از راهپیمایان فراهم و روحیه جمعی را تقویت کردند.
با توجه به حضور گسترده مردم از تمامی اقشار جامعه، این راهپیمایی بهواقع یک نمایش زنده از همبستگی و اتحاد در برابر چالشها و تهدیدات خارجی بود؛ این مراسم نه تنها در سیستان و بلوچستان، بلکه در سطح کشور نیز بهعنوان نمادی از وحدت و همبستگی میان اقوام و مذاهب مختلف ایران به شمار میآید.
این راهپیمایی در سیستان و بلوچستان نه تنها یادآور پیروزی انقلاب اسلامی، بلکه یادآور پیوندهای عمیق مردم استان با یکدیگر و با آرمانهای انقلاب بود روزی که شیعه و سنی، از هامون تا مَکُران، دست در دست هم گذاشتند و با هم، پیام وحدت و وفاق را به گوش جهانیان رساندند.
برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در ۶۰ نقطه سیستان و بلوچستان
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال در استان با اجرای برنامههای ویژه در ۶۰ نقطه، از جمله رژههای خودرویی، نمایشگاههای دستاوردهای انقلاب و سرودهای محلی، برگزار میشود.
حجتالاسلام والمسلمین علی خیور بیان کرد: امسال در ۶۰ نقطه سیستان و بلوچستان بهصورت ویژه برنامههای متنوعی برای گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تدارک دیده شده است. این برنامهها شامل راهپیمایی نمادین در روستاها، رژههای خودرویی و تراکتوری در برخی مناطق و برنامههای فرهنگی در شهرها است.
وی افزود: در زاهدان، راهپیمایی از میدان آزادی آغاز خواهد شد و در تقاطع آزادی و خیابان امام خمینی(ره) به پایان میرسد. این مراسم با سرودهای دانشآموزی، اجرای موسیقیهای محلی و نمایش عروسکهای غولپیکر همراه خواهد بود. همچنین در مسیر راهپیمایی، بیش از ۱۴ غرفه نمایشگاهی با موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی و مقایسه دیروز و امروز استان سیستان و بلوچستان برپا میشود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در مسیر راهپیمایی ایستگاههای صلواتی و موکبهایی برای پذیرایی از مردم عزیز در نظر گرفته شده است. تمام روستاها نیز در این حرکت بزرگ سهیم شدهاند و شاهد برنامههای مختلفی همچون رژههای ماشینی و نمایش دستاوردهای محلی خواهیم بود.
وی اظهار کرد: این برنامهها، فرصتی برای نمایش وحدت و همبستگی مردم استان و بازتاب شکوه انقلاب اسلامی است. امیدواریم حضور پرشور مردم در این راهپیمایی، برگ زرین دیگری در تاریخ انقلاب باشد.