طرز تهیه همبرگر مرغ و اسفناج + فوت و فن

همشهری آنلاین چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 12:38
اگر به فکر درست کردن یک همبرگر کم کالری و پر خاصیت هستید، پیشنهاد ما به شما همبرگر مرغ و اسفناج است. برگری که در کنار طعم لذیذ کم کالری بوده و برای افرادی که رژیم خاصی دنبال می‌کنند، بسیار مناسب است.

همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه همبرگر مرغ و اسفناج را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۲ ساعت

پخت: ۴۵ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

سینه مرغ: ۴۰۰ گرم

اسفناج تازه خرد شده: یک پیمانه

سیر: ۲ حبه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. سینه مرغ پخته شده را چرخ کنید، بعد در کاسه ریخته و با دست کمی ورز دهید تا بافت آن یکدست شود و حالت چسبندگی به خود بگیرد.

۲. مرغ چرخ‌کرده را همراه اسفناج، نمک و فلفل ترکیب کنید. بعد سیر را رنده کرده را به مواد بیفزایید و کمی دیگر با دست ورز دهید تا کاملا به خورد هم بروند. سپس یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد انسجام یابند.

۳. بعد از گذشت یک ساعت، کاسه را از داخل یخچال خارج کرده و از مواد به اندازه دلخواه جدا کنید.

۴. همبرگرها را داخل تابه و در مقداری کمی روغن، با حرارت متوسط سرخ کنید.

نکته:

در تهیه همبرگر مرغ و اسفناج می‌توانید از چرخ کرده آماده مرغ هم استفاده کنید.

طرز تهیه همبرگر مرغ و اسفناج + فوت و فن

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.