عابدینی: نه بازنده‌ام، نه پوششی!

رکنا چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 12:24
رکنا: امیر عابدینی، کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال، با تأکید بر رقابت سالم و انتقاد از فضای آشفته انتخابات، اصلاح ساختارها و کاهش تصدی‌گری دولتی را از اولویت‌های خود دانست.
عابدینی: نه بازنده‌ام، نه پوششی!

به گزارش رکنا، امیر عابدینی ، یکی از نامزدهای نهایی انتخابات فدراسیون فوتبال، با تأکید بر اینکه برای پیروزی وارد رقابت شده، گفت که به رأی اعضای مجمع اعتماد دارد و تا آخرین لحظه در انتخابات خواهد ماند. او معتقد است که مردم از مدیر قبلی فدراسیون فوتبال ناراضی هستند. عابدینی اصلاح ساختارهای قانونی و کاهش تصدی‌گری دولتی را از اولویت‌های خود دانسته و تأکید دارد که تصمیم‌گیری نهایی مجمع باید بر اساس وجدان بیدار فوتبال صورت گیرد.

صحبت‌های عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ما را می‌خوانید:

امیر عابدینی، یکی از سه کاندیدای نهایی ریاست فدراسیون فوتبال، درباره فضای حاکم بر انتخابات و شرایط رقابت میان نامزدها گفت: "فضای آشفته‌ای وجود دارد، اما آن‌چنان هم گسترده نیست و در محدوده‌ای مشخص قرار دارد. فردا سه نفر در رقابت باقی می‌مانند و در این میان باید برای آن دو نفر که کنار خواهند رفت، دلسوزی کرد. این تازه ابتدای کار است. هنوز معیارهای قانونی و عقلی برای من روشن نشده است، ممکن است برای افرادی که از نزدیک تعقیب می‌کنند جا افتاده باشد اما برای من جا نیفتاد که چرا کفاشیان و عزیزی خادم نه؟ برخی دوستان نیز اصرار دارند که اعلام کنند عابدینی دیگر در انتخابات حضور ندارد. دلایل مختلفی را برای این موضوع مطرح می‌کنند، اما یکی از آن‌ها این است که تصور می‌کنند من نقش پوششی دارم. در حالی‌که چنین نیست. من تا آخرین لحظه در انتخابات می‌مانم و برای کسب رأی مجمع تلاش خواهم کرد؛ با یک رای یا با تعداد بیشتر. نیامده‌ام که بازنده باشم، بلکه به رأی اعضای مجمع اعتماد دارم. اگر کسی به من رأی ندهد، حق اوست. اما اگر رأی بدهد، از او سپاسگزار خواهم بود و حتی اگر رأیی دریافت نکنم، دلخوری نخواهم داشت. وجدان جامعه قضاوت درستی خواهد داشت و هرکس باید در برابر وجدان خود پاسخگو باشد. آنجایی که باید به وجدان خودش پاسخگو باشد، یک‌جور دیگری مسائل را می‌بیند."

او درباره شرایط مجمع و روند تصمیم‌گیری آنها تأکید کرد: "ما در فوتبال کشور تعداد زیادی باشگاه، مربی، کاپیتان، و عناصر مؤثر داریم که در انتخابات نقش دارند. در حال حاضر ۳۱ هیئت فوتبال در مجمع حضور دارند و ممکن است تا روز انتخابات تعداد آن‌ها با اضافه شدن کیش، افزایش یابد. اما من باور دارم که هیچ‌یک از این هیئت‌ها الزام و تعهدی ندارند که حتماً به مهدی تاج یا عابدینی رأی بدهند. هیچ‌گونه تعهد و قسمی در این میان وجود ندارد. نه باشگاه‌ها، نه عناصر تأثیرگذار فوتبال، نه نمایندگان آموزش عالی، نه کارگران، و نه کاپیتان‌های تیم‌های ملی بانوان و آقایان. همه این افراد حق رأی دارند و آنچه اهمیت دارد، خروجی مجمع بر اساس وجدان بیدار فوتبال است. آنچه از دل این مجمع بیرون بیاید، باید محترم شمرده شود. من معتقدم اعضای مجمع به‌دقت ارزیابی می‌کنند، برنامه‌ها و کارنامه‌ها را بررسی خواهند کرد و سپس تصمیم می‌گیرند. بالاخره هرکسی برنامه و کارنامه‌ای دارد. اگر کسی در گذشته عملکرد قابل قبولی نداشته، انتظار اقبال عمومی از او منطقی نیست. آقای تاج اکنون اقبال عمومی را از دست داده و مردم مخالف حضور او هستند."

عابدینی در ادامه به برخی چهره‌های مدیریتی کشور اشاره کرد و شرایط آن‌ها را مشابه وضعیت فعلی فدراسیون فوتبال دانست: "در کشور ما برخی مدیران در جایگاهی قرار دارند که دیگر مورد قبول مردم نیستند و من اعتقاد دارم دو سه نفر باید کنار بروند. به‌عنوان مثال، وزیر اقتصاد یا شهردار مشهور یکی از کلانشهرها... یکی هم آقای تاج است. آقای تاج نیز تلاش زیادی کرده و زحمتش را کشیده اما الان روی اقبال عمومی جواب نمی‌دهد."

او در پایان درباره برنامه‌های خود برای ریاست فدراسیون فوتبال گفت: "اولین برنامه‌ای که برای مدیریت فدراسیون در نظر دارم، اصلاح مفاهیم نرم‌افزاری و ساختاری فوتبال که در عمق کار جلوه می‌کند، است. ما در حوزه قوانین و ساختار مشکل داریم و از فرهیختگان و متخصصان حقوقی برای هدایت فوتبال کشور استفاده نمی‌کنیم، درحالی‌که ظرفیت‌های ارزشمندی در این زمینه وجود دارد. در فدراسیون فوتبال افراد دانشمندی هستند که می‌توانند به پیشرفت فوتبال کمک کنند، اما متأسفانه کنار گذاشته شده‌اند.


حیف است که آنها را اذیت می‌کنیم و کم کار می‌شوند. بنابراین، من بر مبنای یک برنامه جامع، اساسنامه و چارچوب‌های هدایت فوتبال را با همکاری کارشناسان حقوقی بررسی و بازنگری خواهم کرد. در حوزه ساختار نیز با مشکلات اساسی روبه‌رو هستیم و باید ساختار شکل بگیرد. من تعجب می‌کنم که انقدر بار مسئولیت اجرا را چرا به دوش می‌کشیم؟ اجازه بدهیم اتحادیه شکل بگیرد. اتحادیه یعنی بخش خصوصی. ما باید مسئولیت اجرا را به بخش خصوصی واگذار کنیم و از تصدی‌گری دولتی بکاهیم و هر چه این کار را بکنیم موفقیت شکل می‌گیرد.

  • ویدیوی اجرای زنده فرزاد فرزین در حافظیه شیراز ! / با ترانه عاشقانه «برگرد» ترکاند !

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.