به گزارش خبرگزاری مهر، برابر تصویب «شورای عالی نشانها» در ارتش، بهپاس رشادت و مدیریت جهادی در صحنهها و برهههای سرنوشتساز دوران پیروزی انقلاب و دفاع مقدس و ایثار و بذل جان در اعتلای ایران سربلند اسلامی، طی مراسمی در دانشگاه شهید ستاری و با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش، سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، امیر سرتیپ محمد حسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، امیر سرتیپ حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش، نشان فداکاری به امیر سرتیپدوم فرجالله براتپور و خانوادههای معظم شهیدان ابراهیم شریفی، ابوالفضل مهدی یار، کامبیز نیک شرف، سید محمد تقی حسینی و غلامحسین باستانی که در خط مقدم دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی در دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و سالهای پس از آن، مومنانه و مردانه ایستادهاند، اهدا شد.
نشان فداکاری که اعطایی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظلهالعالی) به دانشگاه افسری و ارتش جمهوری اسلامی ایران است، نماد ایثار و از خودگذشتگی ۱۱۸۴ دانشجو و دانش آموخته شهید دانشگاه افسری امام علی (ع) ارتش است که در راه پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران مردانه ایستاده و دفاع کردهاند.
شایان ذکر است، امیر سرتیپ دوم خلبان فرجالله براتپور سال ۱۳۲۴ در کنگاور در استان کرمانشاه زاده شد، سال ۱۳۴۷ به استخدام نهاجا درآمد، با شروع جنگ تحمیلی در بسیاری از عملیاتهای جنگ حضوری مؤثر داشت که مهمترین آن لیدری عملیات پیچیده حمله به اچ ۳ بود.
شهید خلبان سیدمحمد تقی حسینی متولد دوم اردیبهشت ۱۳۳۰ در شمیرانات، سال ۵۲ به استخدام نیروی هوایی ارتش درآمد، در ۱۳۵۹/۸/۲۷ بر اثر اصابت موشک به هواپیمایش در منطقه فاو به شهادت رسید.
شهید فنی کامبیز نیک شرف شهریور سال ۱۳۳۷ در تهران به دنیا آمد، پس از استخدام در نیروی هوایی ارتش به صورت داوطلب به جبهه اعزام شد، در تاریخ ۱۳۶۱/۴/۲۷ در منطقه عملیاتی رمضان (شلمچه) شهید شد.
شهید خلبان اف ۴ ابوالفضل مهدییار، دوم خرداد سال ۱۳۲۷ در شهر قم دیده به جهان گشود، دوم آبان سال ۵۹ در منطقه عملیاتی امالقصر بر اثر اصابت موشک به هواپیمایش به شهادت رسید.
شهید خلبان ابراهیم شریفی اول مهرماه سال ۱۳۲۹ در شهر شیراز متولد شد، سال ۴۹ به استخدام ارتش درآمد، هفتم آذر سال ۵۹ در حالی که افسر ناظر مقدم هوایی روی ناو پیکان خدمت میکرد، در عملیات مروارید به شهادت رسید.
شهید خلبان غلامحسین باستانی در سال ۱۳۳۲ متولد شد و پس از پایان تحصیلات متوسطهاش به عضویت نیروی هوایی ارتش درآمد، وی در تاریخ ۱۳۵۹/۴/۴ با هواپیمای «اف -۵» مورد اصابت پدافند زمین به هوای عراق قرار گرفت و به شهادت رسید.