طرز تهیه شیرینی سنتی کرمان مناسب برای نوروز + فیلم

رکنا جمعه 26 بهمن 1403 - 10:42
رکنا: حاج پسته نام یکی از شیرینی های خوشمزه کرمان است که آموزش پخت آن را در ادامه فرا می گیرید.
طرز تهیه شیرینی سنتی کرمان مناسب برای نوروز + فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه شیرینی عید که از شیرینی های سنتی کرمان است را آموزش داده ایم. این شیرینی بدون آرد و فوق العاده اسون و خوشمزه است.

مواد لازم

پودر شکر یا پودر قند یک لیوان سر پر

پودر پسته یک لیوان سرخالی

بیکینگ پودر ١ ق سر خالی

تخم مرغ ۱عدد

روغن جامد یک ق غ

پودر هل ۱ ق چ

وانیل نصف ق چ

نکات مهم:

پودر قند رو حتما الک کنین

پسته رو کامل پودر کنید

طرز تهیه:

مواد تخم مرغی رو کم کم‌ به مواد پودر اضافه کنید، اگه یکدفعه اضافه کنید بسته به بز‌رگ و کوچک بودن تخم مرغ احتمال داره مواد شل بشه.

برای من نصف مواد تخم مرغی استفاده شد.

وقتی مواد رو کاتر زدید با فاصله داخل سینی فر بگذارید چون که مواد پف میکنه احتمال داره بهم بچسبن.

حتما روی شیرینی ها قبل از اینکه داخل فر بگذارید نایلون بندازید تا شیرینی ها خشک نشن.

دمای فر 160 درجه و به مدت تقریبی 10 دقیقه.

در فر رو باز نکنید وگرنه پف شیرینی میخوابه.

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.