نقش نظارتی آزمایشگاه مرجع در حوزه غذا قابل کتمان نیست

خبرگزاری مهر دوشنبه 29 بهمن 1403 - 10:13
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه صادرات و تأمین کالاهای اساسی، خواستار هماهنگی بیشتر بین بخشی برای رفع مشکلات و ارتقای کیفیت محصولات غذایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگاهه، در نشست هم‌اندیشی مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، بر اهمیت تعامل سازنده میان آزمایشگاه مرجع و اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی تأکید کرد و گفت: حوزه آزمایشگاه مرجع، چه از نظر اجرایی و چه از نظر ساختاری، ارتباط مستقیم با اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی دارد. این تعامل، لازمه‌ی نظارت مؤثر بر سلامت مواد غذایی و رفع چالش‌های موجود در تأمین و کنترل کیفیت آنها است.

وی با اشاره به برخی چالش‌های حوزه غذا و صادرات، افزود: برای رفع مشکلات مشترک، نیاز به وحدت رویه داریم. در حوزه صادرات، به دلیل ارتباط مستقیم با بخش کشاورزی، موانعی وجود دارد که باید با هماهنگی بیشتر بررسی و حل شوند. همچنین، ضوابط مربوط به نگهداری کالاها در انبارهای تملیکی از موضوعات مهمی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

انصاری با تأکید بر نقش نظارتی آزمایشگاه مرجع در حوزه غذا، خاطرنشان کرد: بخشی از مسئولیت‌های نظارتی در این حوزه به آزمایشگاه مرجع تفویض شده است. بنابراین، هماهنگی کامل میان این مجموعه و اداره کل غذا ضروری است تا بتوانیم فرآیندهای ارزیابی و آزمون محصولات را به شکل منسجم و یکپارچه پیش ببریم.

وی تصریح کرد: با وجود چالش‌های موجود، باید تدابیر ویژه‌ای برای تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی اتخاذ شود. برنامه‌ریزی برای بهبود فرآیندهای آزمون و نظارت، از اولویت‌های اصلی ما خواهد بود.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.