به گزارش خبرنگار مهر، آئین اکران خصوصی و نشست مستند «قتل خاص» با حضور فاطمه محمد بیگی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، پریسا زینلی و سارا متقاعد کارگردانان مستند و حجتالله حاجی کاظم مسئول اندیشکده حریم حیات جنینی برگزار شده است.
پریسا زینلی در این نشست گفت: پژوهشهای قتل خاص از اواخر شهریور سال ۱۴۰۲ شروع شد و سال قبل از آن با موضوع جمعیتی شروع شد و پله پله به سقط جنین رسید. ما در پژوهش به این رسیدیم که اکثر افراد جامعه جنین زیر سه ماه را شیء دانستهاند و باید برای ملموس کردن قبیح بودن سقط جنین ۱۲۰۰ انسان را از این عادی سازی خارج کنیم.
وی ادامه داد: هشتاد درصد این سقطها در منزل انجام میشود. بر اساس پژوهشهای محرمانه در سال ۱۳۹۸ و مشورت گرفتن از کارشناسان ذیربط توانستیم این اطلاعات را جمعآوری کنیم.
در ادامه نشست سارا متقاعد گفت: تلاش ما در مسیر مستند این بود که هرکدام از این جنینهای سقط شده برای ما مهم هستند و باید یک همدردی و دغدغه همگانی در این مورد باشد و تمامی جامعه باید به این موضوع بپردازند.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا از نگاه گناه بودن سقط جنین به مسئله پرداخت نشد افزود: در مستند برخی کلید واژهها را نتوانستیم بیان کنیم و لفظ گناه را از زبان یک قاتل سریالی در طول مستند به صورت ناخودآگاه به مخاطب رساندیم.
درحال بروزرسانی…