به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، مجید شایسته از واکسینه شدن بیش از ۵۲ درصد کودکان زیر پنج سال تا پایان روز دوم طرح در شهرهای تحت پوشش این دانشگاه علیه بیماری فلج اطفال خبر داد.
وی ادامه داد: تا پایان روز دوم اجرای این طرح با تلاش همکارانمان در حوزه بهداشت، بیش از ۱۰ هزار کودک زیر ۵ سال که ۵۲ درصد از جامعه هدف را تشکیل میدهند علیه فلج اطفال واکسینه شدند.
وی گفت: در طول اجرای این طرح بیش از ۲۰ هزار کودک زیر پنج سال ایرانی و غیرایرانی در شهرهای استان خراسان جنوبی واکسن فلج اطفال دریافت خواهند کرد.
رئیس مرکز بهداشت استان بیان کرد: ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال یکی از راهبردهای برنامه ریشه کنی فلج اطفال است.
وی گفت: استان خراسان جنوبی به دلیل همجواری با کشور افغانستان که ویروس فلج اطفال در آنها بومی است و ترددهای مرزی خطر ورود بیماری به کشور را افزایش میدهد، اجرای عملیات ایمن سازی تکمیلی سالانه برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در خراسان جنوبی و کشور را الزامی میکند.
وی ادامه داد: با توجه به هم مرزی با کشور افغانستان و استان سیستان و بلوچستان، ۳۳۰ تیم بهداشتی با مراجعه به درب منازل افراد همراه با ارائه کارت شناسایی به صورت خانه به خانه این طرح را اجرا میکنند.
شایسته یادآور شد: همچنین یک تیم ثابت نیز در هر پایگاه سلامت مستقر است تا در صورت مراجعه والدین و کودک زیر ۵ سال، قطره خوراکی به کودک تلقیح شود.