گازسوزی در منطقه نفتی هفتکل به صفر می‌رسد

خبرگزاری مهر چهارشنبه 01 اسفند 1403 - 11:45
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از خاموشی مشعل‌های نفتی در هفتکل خبر داد و گفت: با راه‌اندازی و افتتاح پروژه تزریق گاز هفتکل نگرانی گازسوزی در این منطقه نفتی برای همیشه برطرف می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، ابراهیم پیرامون روز سه‌شنبه (۳۰ بهمن) در نشست پیش‌بینی پنج ساله بهره‌دهی چاه‌های نفت، تولید، توزیع و تزریق گاز شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان مربوط به نیمه نخست سال ۱۴۰۴ بیان کرد: در بحث برنامه افزایشی تولید وظیفه سنگینی بر دوش این شرکت قرار گرفت که با تلاش همه همکاران در ستاد و شرکت‌های بهره‌بردار توانستیم به این هدف برسیم.

وی افزود: در برنامه تکلیفی توانستیم در مدت زمان کوتاهی در شرکت ملی مناطق مناطق نفت‌خیز جنوب به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت کشور حجم قابل‌توجهی افزایش تولید داشته باشیم و نقش بسیار مهم و مؤثری در تولید انرژی و کسب درآمدهای ارزی برای کشور عزیزمان ایفا کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان تلفیقی از میدان‌های قدیمی و جدید است که میدان‌های قدیمی آن آئینه عملکرد مناطق نفت‌خیز جنوب هستند.

پیرامون با تأکید بر توسعه و افزایش تولید از میدان‌های جدید افزود: باید با اتکا به فناوری‌های نوین و روش‌هایی همچون حفاری و تکمیل چاه‌ها، فرازآوری و دانش‌های نوین مهندسی ضریب بازیافت نهایی از میدان‌ها و مخازن قدیمی مانند میدان مسجدسلیمان را افزایش داد.

وی با اشاره به لزوم حفاظت از محیط زیست و کاهش آلاینده‌های صنعتی به ضرورت جمع‌آوری گازهای مشعل در شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان اشاره کرد و گفت: در این زمینه اقدام‌های ارزشمندی انجام شده که عمده‌ترین و شاخص‌ترین آنها در میدان هفتکل است.

افزایش ۲۰ درصدی تولید نفت در مسجدسلیمان

علیرضا هیهاوند، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان هم در این نشست از افزایش ۲۰ درصدی تولید در این شرکت در مقایسه با بازه زمانی ۶ ماه نخست امسال خبر داد و بیان کرد: رسیدن به این موفقیت نمایانگر وجود هماهنگی کامل و تعامل شایسته در تمامی سطوح کارشناسی تا مدیریتی ستاد و شرکت بهره‌بردار است.

وی اظهار کرد: رسیدن به این دستاورد و موفقیت در حالی است که گستره وسیع جغرافیایی و وجود تعارضات و موانع طبیعی متعدد نظیر رودخانه‌های پرآب و دائمی و دریاچه‌های بزرگ و قرارگیری چاه‌ها، خطوط لوله و تأسیسات فرآورشی در مناطق سخت‌گذر کوهستانی، تولید و نظارت بر آن را برای همکاران سخت‌کوش و پرتلاش در هم آمیخته است.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.