به گزارش خبرنگار مهر، امیرارسلان سیدین ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از طرحهای صنعتی و تولیدی چهارمحال و بختیاری به تشریح فعالیتها و دستاوردهای دو سال اخیر در حوزه معادن استان پرداخته است و اظهار کرد: حدود ۹ پروژه برای شناسایی پتانسیلهای معدنی استان شده است.
وی افزود: این پروژهها شامل مواد معدنی مختلفی مانند سیلیس، گچ، خاک نسوز، دولومیت و سنگهای قیمتی هستند، نتایج این مطالعات در اختیار سرمایهگذاران قرار میگیرد تا بتوانند محدودههای معدنی را ثبت و درخواست مجوز کنند.
معاون امور معادن و صنایع سازمان صمت چهارمحال و بختیاری همچنین به رشد صدور مجوزهای معدنی در این دو سال اشاره کرده و ادامه داد: این رشد به ۱۰۰ درصد رسیده است.
سیدین عنوان کرد: برای تسهیل در صدور مجوزها، هیأت ماده ۲۴ مکرر قانون معادن فعال و اختلافات با ادارات دیگر به ویژه منابع طبیعی حل و فصل شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین، ماده ۸۳ آئیننامه اجرایی قانون معادن به چهارمحال و بختیاری اجازه داده تا محدودههای معدنی را خارج از فرایند مزایده به سرمایهگذاران واگذار کند.
معاون امور معادن و صنایع سازمان صمت چهارمحال و بختیاری به رشد ۹۰ درصدی وصول حقوق دولتی معادن اشاره و تأکید کرد: این استان جزو پنج استان برتر در این زمینه است.
سیدین به جذب سرمایهگذاران جدید نیز اشاره کرد و گفت: با وجود ریسکهای بالا در حوزه معدن، تلاش شده تا سرمایهگذاران معتبر از سایر استانها جذب شوند.
در ادامه وی به فرآیند صدور مجوزها و محدودیتهای زمانی اشاره کرده و توضیح داد: مجوزها در بستر سامانهای انجام میشود که دخالتهای دستی را کاهش میدهد. همچنین، او به تسهیلات و مشوقهای دولتی برای سرمایهگذاران اشاره کرده و تأکید کرده که مجوزها در کمترین زمان ممکن صادر میشوند.
معاون امور معادن و صنایع سازمان صمت چهارمحال و بختیاری در نهایت سیاستهای وزارتخانه و اولویتهای تسهیلات را عنوان کرد و افزود: تسهیلات بر اساس نیازهای کشور و برنامههای توسعهای پرداخت میشود.