به گزارش خبرنگار مهر، به همت جمعی از دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی ظهر چهارشنبه جشنواره غذای بومی محلی به منظور ایجاد شور و نشاط و همدلی بین دانشآموزان، شناساندن و معرفی فرهنگ و سنتهای گذشته برگزار شد.
در این جشنواره بیش از ۱۰۰ دانش آموز با پوشش لباسهای بومی با کمک والدین خود غذاهایی شامل: پلو مرغ، انواع کوکو، انواع سالاد، انواع دسر، آش رشته، ماهی شکم پر، ماکارونی، کشک بادمجان، فسنجون، دلمه، میرزا قاسمی، باقالاتق، مرغ شکم پر، ترشی تره، کیک و شیرینی محلی و، انواع دسر، با ۵۰ مدل غذا در این جشنواره طبخ و شرکت داشتند و دانش آموزان با فواید غذاهای سالم و مهارتها و هنر آشپزی و طرز پخت غذای سنتی و اجتناب کردن از غذاهای ناسالم و پر چرب آشنا شدند.
رعایت نکات بهداشتی، داشتن طعم لذیذ و تزئینات جذاب را از شاخصترین معیارهای طبخ غذاهای سنتی بود.