به گزارش خبرنگار مهر، محمد حمیدی، شامگاه چهارشنبه در جلسه کمیته توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، بر لزوم تعیین شاخصهای ارزیابی عملکرد این کمیته تأکید کرد.
وی افزود: علیرغم گستردگی وظایف کمیته توسعه مشارکتهای مردمی، شاخص مشخصی برای اندازهگیری اقدامات وجود ندارد، لذا باید معیاری دقیق برای ارزیابی عملکرد این کمیته تعریف شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان دستگیری از بهبودیافتگان اعتیاد و تسهیل بازگشت آنها به زندگی عادی را مهمترین اولویت این کارگروه دانست و گفت: رها شدن بهبودیافتگان بدون برنامه مشخص، آسیبها و هزینههای مضاعفی را بر خانوادهها و جامعه تحمیل میکند. به همین دلیل، باید برنامهای جامع و منسجم برای حمایت از این افراد تدوین شود.
وی از نهادهای حمایتی و خیران خواست تا با نگاه دلسوزانه در کنار سازمان بهزیستی و اداره فنی و حرفهای، برای ایجاد فرصتهای شغلی ویژه بهبودیافتگان مشارکت کنند.
حمیدی اظهار کرد: ادارات بهزیستی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید پیشنویس یک برنامه جامع را طراحی کنند که سهم هر دستگاه در حمایت از این افراد مشخص باشد و در کمیته مطرح شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان، نقش مردم در این فرایند را بسیار مهم دانست و گفت: اگر مردم محور برنامهها باشند، علاوه بر کاهش فشار بر دولت، میزان موفقیت این طرحها افزایش خواهد یافت.
وی یادآور شد: همچنین، نقش سازمانهای مردمنهاد و بخش خصوصی به دلیل تأثیرگذاری بالای آنها باید جدیتر دیده شود. هر چه سهم این تشکلها پررنگتر باشد، دستیابی به نتایج مثبت و پایدار نیز آسانتر خواهد شد.
وی در پایان بر لزوم همکاری همهجانبه دستگاههای اجرایی، نهادهای مردمی و بخش خصوصی در مسیر بازتوانی بهبودیافتگان تأکید کرد و افزود: برای کاهش آسیبهای اجتماعی، نیازمند همافزایی و مشارکت فعال همه بخشهای جامعه هستیم.