نتایج یک بررسی جدید که توسط محققان صورت گرفته نشان میدهد، در زمان همهگیری کرونا و اعمال قرنطینه، علائم مرتبط با اختلالات خوردن افزایش یافته و افراد به سوی تغذیه ناسالم سوق پیدا کردند.
کارشناسان دریافتند، افراد با اقامت در منزل و داشتن وقت اضافه وسوسه شده و تمایل بیشتری برای مصرف خوراکیهای بیشتر و متنوعتر دارند و همین روند منجر به اضافهوزن و پدید آمدن سایر بیماریها میشود.
مایک تروت، محقق دانشگاه آنگلیا راسکین (ARU) که سرپرستی این تحقیق را برعهده داشت گفت: «به طور قطعی نمیتوان گفت کووید ۱۹ مسئول این افزایش رفتار مرتبط با اختلالات خوردن است. با این حال، ما میدانیم که مردم اغلب از غذا به عنوان مکانیزم مقابله با استرس استفاده میکنند و به وضوح بسیاری از افراد تحت تأثیر حوادث استرس زا و تغییرات قابل توجه ۱۲ ماه گذشته قرار دارند».
محققان تأکید میکنند، افزایش وزن و چاقی در میان همهگیری کرونا خطرناک است و میتواند مادام العمر در سلامتی و کیفیت زندی افراد اختلال ایجاد کند و آنها را دچار بیماریهایی نظیر فشارخون، دیابت و بیماریهای قلبی کند.
فارس