به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی ابراهیمی پیش ازظهر پنجشنبه در نشست آب منطقهای استان با اشاره به نقشهای مشترک ۲ دستگاه در مسائل محیط زیستی، گفت: یکی از نکاتی که باید در مازندران برای کمک به منابع آبی و محیط زیست به طور جدی مورد توجه قرار بگیرد تغییر الگوی کشت است.
وی افزود: مازندران دیگر ظرفیت تأمین آب مورد نیاز برای این حجم و گستره از شالیکاری را ندارد و و لازم است که به سمت تغییر الگوی کشت و انجام کشتهای جایگزین و کمآببر حرکت کنیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران تصریح کرد: بر اساس آمارها به طور میانگین سالانه ۶ میلیون مترمکعب از حجم آبهای زیرزمینی مازندران کاسته میشود. یعنی در خوشبینانهترین حالت طی ۲ دهه به اندازه یک سد بزرگ مانند سد شهید رجایی از آبهای زیرزمینی مازندران کاسته شده است.
ابراهیمی کارنامی درباره وضعیت میانکاله نیز گفت: وجود زمینهای کشاورزی و برخی واحدهای پرورش ماهی در مسیر رسیدن آب به میانکاله سبب شده که حتی آبهای نابههنگام نیز به این تالاب نرسد.
وی افزود: با اینکه دیدگاههای کارشناسی تاکید میکرد خلیج گرگان به لایروبی نیاز ندارد و لایروبی روند خشک شدن میانکاله را تشدید میکند، این اقدام انجام شد و اکنون میبینیم که نه تنها نتیجهای نداشت، بلکه شرایط را به دلیل پسروی آب دریای خزر بدتر کرد.