به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله رضا رمضانی ظهر پنجشنبه در آئین تجلیل از ائمه سابق شهرستان ساوه، با بیان اینکه تکریم سنت انبیا بوده و باید اولویت ادارات باشد، افزود: هدایت مخصوص ذات احدیت اما در نظام تشریح هدایت به شایستگان انبیا به عالمان دین سپرده شده است و در این میان علما واسطه بین مردم و ائمه اطهار هستند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به اهمیت نقش علما و روحانیون در آگاهسازی آحاد جامعه بهویژه اقناع نسل جوان و نوجوان تصریح کرد: برقراری ارتباط مستقیم و چهره به چهره روحانیون به ویژه روحانیون مستقر در مناطق مختلف شهرها و روستاهای استان میتواند بخش عظیمی از معضلات و مشکلات آنان را رفع کند.
حجت الاسلام رمضانی افزود: تبلیغ دین مؤثرترین مؤلفه در جهت کاهش معضلات و مشکلات در جامعه اسلامی است و میتواند در رفع کاهش آسیبهای اجتماعی مؤثر واقع شود.
وی افزود: در شرایط کنونی با قرائتهای مختلفی از اسلام مواجه هستیم که برخی از آنها تحریف شدهاند و جریانهایی مانند اسلام سکولار و «اسلام رحمانی» سعی میکنند با تفاسیر نادرست، کارکردهای اجتماعی و سیاسی دین را کمرنگ جلوه دهند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در ادامه با اشاره سه دیدگاه کلی مقابله با دین، کارکرد حداقلی و حداکثری درباره دین در طول تاریخ گفت: در رویکرد مقابله با دین که در آن تلاش میشود باورهای دینی تضعیف یا حذف شوند و در رویکرد حداقلی به دین که به طور معمول از سوی جریانهای سکولار مطرح میشود و نقش دین را تنها به امور فردی خلاصه میکنند.
آیت الله رمضانی ادامه داد: در رویکرد حداکثری که در برخی برهههای تاریخی، مانند دوران کلیسا در غرب، با افراطگرایی دینی همراه بوده و به تقابل میان دین و عقل یا دین و علم انجامیده است.
وی ادامه داد: دین یک امر فطری و عقلی است بنابراین نمیتوان آن را از بین برد و در نظام اسلامی، همانطور که امام خمینی (ره) پایهگذاری کردند، دین نهتنها در حوزه عبادات و معنویت، بلکه در عرصههای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی نیز نقشآفرین است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) تصریح کرد: هدایت مردم توسط علما تنها در کلام نیست بلکه باید این مهم در رفتار و عملکرد خود نشان دهند از این رو ابهت علمی و معنوی دو شاخصه مهم علما دینی باید باشد.