حسین سیمایی صراف افزود: جوانان ایرانی متعلق به این مرز و بوم و تاریخ و جغرافیا هستند و از این رو اولویت آنها مهاجرت نیست بلکه به دنبال ماندگاری در کشورشان هستند.
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: آنها دارای منطق و زبانی شدهاند که برای خیلی از مدیران سنتی کشور ناآشناست، اما در وزارت علوم سعی شده است تا به این موضوع توجه شود.
وزیر علوم در پاسخ به الزامات آموزشی نسل زد (Z) و همچنین نسلهای آینده جامعه که باید توسط وزارت علوم برنامه ریزی آموزشی آکادمیک شود گفت: در حوزه آموزش دانشگاهی و در مسیر به روز بودن مطالب، باید تغییراتی در دروس عمومی و تخصصی دانشگاه ها، ایجاد شود و از این رو در حال مطالعه تخصصی و بررسی دروس با نگاه کارشناسی هستیم که امیدوارم این موضوع نیز به زودی به نتیجه برسد.
سیمایی با اشاره به تعامل دانشجویان نسل جدید و منطقی بودنشان ادامه داد:آنان بسیار منطقی هستند و به عنوان مثال میتوانم به نشست با دانشجویان پس از ماجرای قتل مرحوم خالقی اشاره کنم که آنان با درایت تمام، بدیهیترین مطالبه خود به عنوان حق مسلم شهروندی که همانا، داشتن امنیت است را بیان کردند و ما نیز به جای انکار و سلب مسوولیت و فرافکنی از خود، مسوولیتمان را پذیرفتیم و اقدامات انجام شده را نیز توضیح دادیم.
وی ادامه داد: ما به عنوان دولت مسوولیت داریم و از نظر شهروندان و ذی نفعان جامعه، مهم این است که دولت مسوولیت خود را بپذیرد و برای برطرف کردن مشکلات اقدام کند.
او همچنین در پاسخ به این پرسش که سالگرد ۹۰ سالگی دانشگاه تهران و همچنین خبرگزاری ایرنا چه ویژگیای دارد گفت: هر ۲ از دستاوردهای دوران مدرن هستند و ضرورت دارد که به آنها بیشتر توجه شود.
به گزارش ایرنا، سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی به عنوان نخستین کانون گردآوری خبر در ایران با عنوان «آژانس پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل شد و در دی ماه ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری «ایرنا (IRNA)» تغییرنام داد.