همشهری آنلاین: برگر موتزارلا غنی از پروتئین و سبزیجات است و خوردن آن کالری مناسبی به شما می دهد بدون اینکه چاق کننده باشد.
برگر موتزارلا
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۸۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
عدس:۱ پیمانه
نمک و دانه فلفل سیاه: به میزان لازم
اسپری روغن: به میزان لازم
گوشت گوساله بدون چربی : ۲۵۰ گرم
فلفل چیلی قرمز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
تخممرغ: یک عدد
پنیر موتزارلا : ۱۵۰ گرم
ماست: یک دوم پیمانه
پیازچه: ۲ عدد
برگ کاهو:۳۰ گرم
نان همبرگر:۴ عدد
طرز تهیه
۱. عدس خیس خورده را یک ساعت بپزید. اواسط پخت، کمی نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید.
۲. کف سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و روی آن را با اسپری روغن، کمی چرب کنید.
۳. گوشت چرخکرده را همراه کمی نمک ورز دهید. عدس پختهشده، فلفل چیلی، سیر، تخممرغ، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
۴. از مایه به اندازههای یکسان بردارید و بهشکل گرد فرم دهید. در قسمت وسط هریک پنیر موتزارلا بگذارید و بهشکل برگر فرم دهید. برگرها را در سینی فر بچینید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند.
۵. ماست را همراه پیازچه و مقداری نمک در ظرفی بریزید و هم بزنید. چند برگ از کاهو را روی نیمه هر نان همبرگر قرار دهید، سپس برگر و در ادامه مخلوط ماست بریزید. نیمههای باقیمانده نان بگذارید و سرو کنید.
نکته: برای پخت بهتر فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.