به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی در خطبههای این هفته نماز جمعه به موضوع تکذیب آیات الهی و خطرات آن پرداخت و تأکید کرد: افرادی که به دین و قرآن بیاحترامی میکنند، در خطر عذاب الهی قرار دارند.
وی مفهوم «استدراج» را توضیح داد: به معنای گرفتار شدن تدریجی افراد در عذاب و بدبختی است. این افراد ممکن است به دلیل غفلت از رحمت خدا، به اشتباه خود ادامه دهند و تصور کنند که در مسیر درستی قرار دارند، در حالی که در واقع به تدریج به عذاب نزدیک میشوند.
فاطمی به مثالهایی از تاریخ اسلام و زندگی پیامبر (ص) اشاره کرد تا نشان دهد که افراد مغرور و بیتوجه به خداوند، در خطر استدراج قرار دارند.
امام جمعه شهرکرد همچنین به اهمیت توبه و استغفار در زندگی انسانها و تأکید کرد: نعمتها و موفقیتها در صورتی که در مسیر غلط باشند، میتوانند نشانهای از مهلت الهی برای توبه و بازگشت به مسیر درست باشند.
فاطمی به اهمیت ناله و دعا به درگاه خداوند و احساس بدهکاری نسبت به او اشاره و تأکید کرد: باید همیشه در پی جبران اشتباهات خود باشیم.
وی همچنین به مراسم تدفین حجت الاسلام والمسلمین سید حسن نصرالله اشاره کرد و گفت: قرار است در شام یکشنبه برگزار شود و از مردم خواست در این مراسم شرکت کنند.
فاطمی همچنین به تاریخ زندگی آقای نصرالله و تأثیرات او در جهان اسلام اشاره کرد و او را به عنوان شخصیتی الهامبخش معرفی کرد.
وی در بخش دیگر از سخنرانی خود به اهمیت عبادت و پرهیزکاری در ماه مبارک رمضان تأکید و از مسلمانان خواست که به واجبات الهی اهمیت دهند و از بیاحترامی به دین خودداری کنند.
فاطمی به اهمیت رفت و آمد به مساجد اشاره کرد و حدیثی از امام حسن مجتبی (ع) نقل کرد که برکات این عمل را بیان میکند.
امام جمعه شهرکرد به اهمیت مسجد و نقش آن در هدایت انسانها اشاره کرد و بیان داشت: فرد میتواند با شنیدن یک آیه یا کلمهای مفید در مسجد، به راه راست هدایت شود و از اشتباهات خود آگاه گردد. این کلمات میتوانند نقطه عطفی در زندگی افراد باشند و آنها را به ترک گناهان و نزدیکتر شدن به خداوند سوق دهند.
فاطمی به برکات رفت و آمد به مسجد اشاره و تأکید کرد: این عمل میتواند باعث آشنایی با دین و خداوند شود.
وی همچنین به حدیثی اشاره کرد که بیانگر تأثیر حیا و ترس از عذاب الهی در ترک گناهان است.
فاطمی در پایان، از خداوند خواست که توفیق قدم برداشتن در مسیر رضای او را به مؤمنان عطا و اعمال و عبادات آنها را قبول کند.