جلسات تحلیلی کتاب اول مثنوی معنوی در پاکستان به پایان رسید.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما مراسم اختتامیه این دوره هشتساله که با حضور نخبگان و ادبای پاکستانی، به صورت هفتگی و از سال ۱۳۹۵ به همت مؤسسه «افتخار» آغاز شده بود، با همکاری رایزنی فرهنگی و خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد پاکستان برگزار شد.
در این نشست ادبی، اساتید برجسته و پارسیدوستان پاکستانی به بررسی مفاهیم عرفانی و ادبی مثنوی معنوی و تفسیر عمیق آموزههای قرآنی مولوی در حوزههای معرفتی و معنوی پرداختند.
دکتر کشمیری استاد زبان فارسی گفت اهمیت آثار مولوی در ارتقای علوم عرفانی و معنوی، بهویژه در میان نخبگان و پژوهشگران پاکستانی، از محورهای اصلی این دوره بود.
مجید مشکی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی نیز گفت مثنوی معنوی که یکی از برجستهترین آثار عرفانی و ادبی جهان اسلام محسوب میشود، تأثیر شگرفی در گسترش آموزه های قرآنی در میان فارسیدانان و ادبدوستان پاکستانی داشته است.
معصومه بتول - مسئول موسسه افتخار
دکتر علی کشمیری - استاد زبان فارسی
مجید مشکی - رایزن فرهنگی ایران در پاکستان
منبع خبر "
صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.