چندی قبل، معاون امور جوانان وزارت ورزش از صدور مجوز رسمی برای فعالیت ۲۰۵ سایت همسریابی خبر داد. موضوعی که با واکنشها و انتقاداتی همراه شد.
روزنامه اطلاعات نیز در همین راستا با عنوان «این رسم ما نیست» نوشته: «متاسفانه سوءاستفاده در سایتهای همسریابی بسیار زیاد است، آنقدر که معمولا بیش از ۹۰ درصد رابطههایی که به شکلی در این سایتها ایجاد میشود، با اهداف جنسی است و اخلاق در بسیاری از موارد زیر پا گذاشته میشود.»
این روزنامه در ادامه نوشته: «آنچه که امروز با عنوان سایتهای همسریابی در دسترس قرار گرفته است، در خارج از کشور به صورت دوست یابی کاربرد دارد؛ برای همین است که کمی ناهمخوانی فرهنگی در این رابطه توی ذوق میزند و ازدواج به صورت اینترنتی و مجازی، هنوز که هنوز است، در فرهنگ ما جا نیفتاده و طبیعتا تبعات خاص خودش را هم دارد. در این میان، دختر خانمهایی که تجربه حضور در سایتهای همسریابی را دارند، میگویند که قریب به اتفاق آقایان، واقعیت را نمیگویند و حداقلش این است که تعداد کمی از اعضای مرد، قصد ازدواج دائم دارند؛ برای همین است که به طور کلی، تعداد دخترها خیلی کمتر از پسرها است. در واقع تردید در صداقت داشتن افراد، یکی از معضلات جدی و مهمی است که در کارکرد این سایتهای همسریابی وجود دارد؛ صداقتی که میتواند همه اهداف خیر و خوب سایت را زیر سوال ببرد. اینطور که معلوم است، ۹۰ درصد خانمهایی که عضو سایتهای همسریابی میشوند، قصد ازدواج دائم دارند در حالی که آقایان کمتر با هدف این چنین مشخص وارد سایت میشوند و خب همین عدم تعادل بین اهداف آقا و خانم، میتواند برای دخترخانمها آسیبزننده باشد.»
روزنامه اطلاعات همچنین نوشته: «از طرف دیگر، این سایتها میتوانند یکی از مروجان ازدواج موقت باشند و باتوجه به خلاءهای اجتماعی موجود در جامعه، بحثهای متناقضی در رابطه با ازدواج موقت عنوان شده و این سایتها، با اشاعه تصویر نادرستی از این مساله، شکل نامتعارفی از آن را رواج میدهند.»