کوفته سماق کردی یکی از غذاهای خوشمزه و محلی استان کردستان است که از ترکیب گوشت چرخ کرده با ادویه و نوعی سس ویژه تهیه میشود.
برترینها: کوفته سماق کردی یکی از غذاهای خوشمزه و محلی استان کردستان است که از ترکیب گوشت چرخ کرده با ادویه و نوعی سس ویژه تهیه میشود.
مواد لازم :
پیاز متوسط ۲ عدد
نمک و زردچوبه ۱ ق غ
ترکیب ران و سینه مرغ ۸۰۰ گرم
پودر سوخاری حدود ۳ ق غ
فلفل قرمز ½ ق غ
پاپریکا ۲ ق غ
مواد سس :
نمک ۱ ق چ
هویج ۲ عدد
سماق ۵ ق غ
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب گوجه ۲ ق غ
رب انار ۳ ق غ
شکر ۳ ق غ
آب ۲ لیوان

منبع خبر "
برترینها" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.