به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری عصر شنبه با برگزاری کمیته بحران در جمع مدیران اتحادیههای نانوایان، خوار بارفروشان؛ میوه و تره بار و شرکتهای پخش برای اتخاذ تدابیر ویژه در ایام برفی پیش رو؛ گفت: با آمادگی کامل در تأمین ارزاق پرمصرف، نگرانی مردم را مرتفع کنید.
وی با تاکید بر برنامهریزی مناسب و فراوانی محصولات به ویژه افزایش ساعت پخت نان اظهار داشت: محدودیتی برای ساعت پخت در این ایام وجود ندارد و واحدهای خبازی مکلفند با افزایش میزان پخت نیازهای منطقهای را مرتفع سازند.
پورحیدری در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت نان بستهبندی شده و توزیع آن در وضعیت بحرانی اشاره و تصریح کرد: علاوه بر نان گرم با وجود فعالیت واحدهای صنعتی نان و تولید روزانه ۱۲۰ هزار قرص نان بسته بندی شده، نگرانی خاصی برای تأمین نان در استان وجود ندارد.
مدیرکل صمت گیلان با بیان اینکه ۳۵ هزار کیسه آرد مازاد در اختیار فرمانداران شهرستانها قرار گرفته است تکلیف کرد: مدیران ادارات صمت با هماهنگی فرمانداران شهرستان میتوانند در جذب سهمیه مازاد برای واحدهای خبازی مورد تقاضا اقدام نمایند.