کوهپایه‌زاده: راهبرد‌های ما شفافیت، همدلی و اخلاق‌مداری بود

صدا و سیما دوشنبه 06 اسفند 1403 - 13:11
رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان گفت: برنامه‌ی راهبردی ۴ ساله داشتیم که برای به ثمر نشستن این برنامه همچنان نیازمند حمایت هستیم.
کوهپایه‌زاده: راهبرد‌های ما شفافیت، همدلی و اخلاق‌مداری بود
 
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، نشست خبری جلیل کوهپایه‌زاده، رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان در فدراسیون برگزار شد.
 
وی گفت: برنامه ۴ ساله داشتیم که در مجمع انتخاباتی سال گذشته و توسط هیئت رئیسه مورد تایید قرار گرفت. راهبرد‌های ما شفافیت، همدلی، اخلاق‌مداری بود. مسیرمان را شروع کردیم و نیاز به حمایت و انتقاد سازنده داریم. 
 
رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان افزود: تلاشمان این بود که کنار ارزش‌ها، برنامه‌ها را پیش ببریم. یکی از موضوعاتی که اصرار خاص داریم، آموزش است. 
 
جلیل کوهپایه‌زاده گفت: در سطح ملی و استانی یکی از مشکلات ما برای توسعه ورزش دانش فنی است. در ورزش توان یابان نیاز به خون تازه داشتیم. ۳۲ دوره مختلف ورزشی برگزار کردیم. تعدادی مربی شمشیربازی برای ورزش پاراشمشیربازی تعلیم دادیم. تا پایان سال ۵ برنامه حضوری و مجازی دیگر نیز داریم که برگزار خواهد شد.
 
وی افزود: تیم‌های ملی قدرتمندی داریم، اما اگر از ملی‌پوشان دور شویم، افراد جایگزین کمی داریم و با برگزاری جشنواره استعدادیابی قدم خوبی برای این امر برداشتیم. در ورزش جانبازان و توان یابان استعدادیابی بدون کلاسبندی بی معنی است و باعث سختی بیشتر کار ما می‌شود.
 
رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان گفت: استعدادیابی در این قشر نباید متوقف شود. هر سه ماه یک بار به صورت منطقه‌ای افراد را می بینیم و کلاسبندی‌شان را بررسی می‌کنیم.
 
کوهپایه زاده افزود: ۶۶ درصد از جمعیت کشور کم تحرکی دارند که این درصد از ورزش معلولین بیشتر است. باید دید چه نسبت از سالن‌های ما متناسب برای استفاده معلولین است. ۸۸۵ مجموعه ورزشی آزادسازی شده و در اختیار ورزش همگانی قرار گرفته است، اما چند ورزشگاه برای معلولین مناسب سازی شده است. 
 
وی گفت: چند ماه دیگر بازی‌های پاراآسیایی جوانان را داریم. امیدواریم ورزش‌های بیشتری در این مسابقات شرکت کنند. در مچ اندازی، شنا، دوومیدانی، وزنه برداری و بسکتبال با ویلچر در بخش جوانان اردو‌های متعددی برگزار کردیم. امیدوارم ورزش بوچیا نیز به مسابقات پاراآسیایی اضافه شود، چون این ورزش مختص معلولین است.
 
رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان افزود: ۲ تیم در والیبال نشسته تشکیل دادیم که یکی از آنها در پاراآسیایی و دیگری برای پارالمپیک اعزام می‌شود. این امر باعث می‌شود تا پشتوانه سازی خوبی داشته باشیم.
 
کوهپایه زاده عنوان کرد: دنیا به سمتی می‌رود که باید ورزش را علمی کنیم. در پارالمپیک پاریس نزدیک به ۴۷۰ رکورد پارالمپیک و جهانی شکسته شد. اردو‌های ما نمی‌تواند سنتی باشد و باید از تکنولوژی و علم روز دنیا برخوردار باشیم. در همین راستا ارتباطات خوبی با دانشگاه‌ها برقرار کردیم و ورزشکاران جوان پرونده الکترونیک سلامت تشکیل دادند. برای آکادمی ملی پارالمپیک یک بازو هستیم.
 
وی افزود: نیازمند مراودات بین‌المللی ورزشی هستیم و اگر در مسابقات ورزشی خوب و سطح بالا اعزام نشویم به مشکل می‌خوریم. در سال گذشته کرسی‌های خوبی در آسیا و جهان کسب کردیم که این امر کمک بسیار زیادی به ما خواهد کرد هرچند نیاز به مراودات بیشتر برای پیشرفت ورزش داریم.
 
رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان درباره بودجه این فدراسیون عنوان کرد: یک عقب ماندگی تاریخی در بحث بودجه این فدراسیون داریم. یک ردیف بودجه برای ما در نظر گرفته شده است و با کمک فراکسیون ورزش در تلاشیم تا ورزش معلولین را جدی‌تر بگیریم. سعی کردیم رویدادهایمان را با بودجه‌هایی از حامیان مالی و مسئولیت اجتماعی کسب کنیم. همچنین قصد افزایش مشارکت با بهزیستی و دیگر ارگان‌ها را داریم تا از فرصت‌ها به نفع ورزش استفاده کنیم.
 
کوهپایه زاده خاطرنشان کرد: قوانین کمی در ورزش نداریم ولی اجرای آن ضعیف است. قانونی برای حمایت از ورزشکاران جانباز و توان یاب توسط ۲ رئیس جمهور ابلاغ شد ولی باید کار‌های زیادی برای آن انجام دهیم.
 
وی افزود: به هر استانی که رفتم سعی در برگزاری جلسه داشتیم که این قانون در استان‌ها اجرا شود. زمانی در فدراسیون موفقیت می‌بینیم که استان‌ها راه بیفتند. ۳۰۶ شهرستان فعال داریم که باید به ۴۰۰ شهرستان برسند. دنیایی از طلا در کشورمان وجود دارد و باید آنها را پیدا کنیم. اگر ورزشمان را توسعه دهیم حال دل خانواده آنها خوب می‌شود.
 
رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان عنوان کرد: کسب مدال برای ورزشکاران هدف شده است که غلط است، ورزش باید برای فرد معلول باعث کسب روحیه شود. زهرا رحیمی در تکواندو یک فرد الهام بخش است و یک تبلور اجتماعی از خود نشان داد.
 
کوهپایه زاده گفت: در چند رشته اردو برگزار کردیم و در روز‌های آینده والیبال نشسته و وزنه برداری به اردو می‌روند. مسابقات ویژه کم توانان ذهنی نیز برگزار شد. امیدواریم با تشکیل سازمان لیگ شاهد لیگ‌های دیگر باشیم.
 
وی ادامه داد: با حمایت وزارت ورزش و فدراسیون تنیس روی میز سعی کردیم این فدراسیون بازگردد. در سال‌های گذشته علیرغم زحمات زیاد دوستان اتفاقات خوب برای این ورزش نیفتاد و امیدواریم این ورزش در آینده روز‌های خوبی را تجربه کند. 
 
رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان افزود: مسابقات زیادی در پیش داریم از بازی‌های پاراآسیایی جوانان گرفته تا پارالمپیک لس آنجلس و هدفگذاری کسب مقام تک رقمی در لس آنجلس برایمان قابل تحقق است.
 
کوهپایه زاده درباره وضعیت ورزش پاراتیراندازی و مسابقات قهرمانی کشور اظهار داشت: امسال این ورزش منطقه‌ای شد و در چند منطقه مختلف برگزار شد و این کمک بسیاری به علاقه‌مندان این ورزش کرد. این امر در سال آینده برای دیگر ورزش‌ها نیز برگزار می‌شود.
 
وی ادامه داد: در سال آینده جشنواره ویژه دانشجویان به کمک دانشگاه آزاد و وزارت علوم برگزار می‌شود.
 
رئیس فدراسیون جانبازان و توان یابان درباره دیدار با اعضای فراکسیون مجلس اظهار داشت: در آذر از اعضای فراکسیون ورزش دعوت کردیم و امیدوارتر شدیم. مالیات در ورزش قابلیت تهاتر ندارد ولی چرا در ورزش جانبازان نداشته باشد؟
 
کوهپایه زاده درباره اشتغال افزود: این امر دل به خواه شده است و برخی فکر میکنند لطف است درحالی که نباید اینطور باشد. قانون باشگاه داری نیز ۳ سال است که در مجلس می‌چرخد ولی به صحن نمی‌رود. 
 
وی ادامه داد: تمامی باشگاه‌های حرفه‌ای که صدور مجوز می‌خواهند باید در بخش توان یابان نیز تیمداری کنند.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.