به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از سارایوو، به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در بوسنی و هرزگوین دومین شماره از کتابچههای ایران باشکوه با عنوان غذاها و نوشیدنیهای ایرانی تهیه شده از سوی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری به زبان بوسنیایی ترجمه و به صورت الکترونیک منتشر شد.
در مقدمه این کتابچه آمده است: آشپزان ایرانی تنوع غنی طعمها را از طریق تهیه غذاهای لذیذ بر سر سفره به نمایش میگذارند. انتخاب غذا برای سفره ایرانی فرصتی برای کشف سبکهای مختلف آشپزی، چیدمان سفره و عطرها و طعمهای دلنشین غذاها و نوشیدنیها فراهم میکند. توصیه میکنیم نه تنها انواع خورشهای ایرانی مانند قورمه سبزی، فسنجان، قیمه، خورش خلال و دیگر غذاها را امتحان کنید، بلکه از شیرینیهای متنوعی همچون گز، سوهان، باقلوا و سایر دسرهای خوشمزه نیز لذت ببرید.
این کتابچه ذیل چهارده عنوان به معرفی سنتهای غذایی، غذاها، دسرها، نوشیدنیهای ایرانی و شهرهای خلاق کشورمان در حوزه غذا که در فهرست یونسکو ثبت شدهاند، میپردازد.
مجموعه ۹ جلدی کتابچههای «ایران با شکوه» از سوی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری کشورمان تهیه و تاکنون به پانزده زبان مختلف ترجمه شده و این نخستین بار است که به یکی از زبانهای حوزه بالکان ترجمه میشود.
پیشتر کتابچه «ده دلیل برای سفر به ایران» به زبان بوسنیایی ترجمه و منتشر شده است.