به گزارش اقتصادنیوز، محمدعلی باقری، متخصص تغذیه در روزنامه همشهری نوشت: نمیتوان گفت بستنی در کاهش هیجانات منفی و بهبود وضع روح و روان و بهبود خلقوخو تأثیر مستقیم دارد، اما بهدلیل اینکه یک ماده غذایی دارای قند و کالری بالا و عناصر لبنی مانند کلسیم است میتواند بر خلق و خو تأثیر بگذارد.
طعمدهندههای مورد استفاده در بستنی، رنگ و فرم این خوراکی نیز در بهبود خلقوخو میتوانند نقش داشته باشند. در واقع دیزاین و شیوه ارائه غذا بر خلقوخو و رفتار تأثیرگذار است.
کربوهیدراتها و قند موجود در بستنی 2ماده اصلی هستند که به تقویت خلقوخو کمک میکنند. هنگامی که ما قند را به هر شکلی مصرف میکنیم، مغز دوپامین آزاد میکند که یک انتقالدهنده عصبی است که به ما احساس خوبی میدهد. هنگامیکه کربوهیدرات مصرف میکنیم، سروتونین، هورمونی که احساس شادی و آرامش ایجاد میکند، توسط بدنمان ترشح میشود.
زمانی که احساس خستگی میکنید، خوردن بستنی به شما کمک میکند تا سریع انرژی بگیرید. این میتواند به شما کمک کند خلقوخوی خود را بهبود ببخشید و احساس هوشیاری و تمرکز بیشتری داشته باشید.
بستنی یک ماده غذایی سرد است و مواد غذایی سرد میتواند تا حدی در کاهش استرس مؤثر باشد. درنتیجه بستنیها میتوانند هیجانهای منفی را تا حد زیادی کنترل کنند.
مضرات بستنی بهدلیل اینکه یک ماده غذایی پرکالری است بر خواص آن میچربد. اگر به سمت تولید بستنیهای کمکالری برویم آنگاه با اطمینان بیشتری میتوان مصرف بستنی را بهعنوان یک ماده غذایی که در بهبود آرامش روحی و روانی و کاهش هیجانهای منفی مؤثر است، توصیه کرد. همچنین اگر مواد شیرینکننده زیادی نداشته باشد، میتوان مصرف آن را بهعنوان یک خوراکی توصیه کرد.
این خوراکی پرطرفدار، کلسیم و فسفر و ویتامینهای مفیدی چون ویتامین D دارد. 10تا16درصد هم چربی دارد و برای درستکردنش از خامه استفاده میشود. اینها میتوانند برای بدن مفید باشند.
مصرف چنین مواد غذایی پرکالری،پرقند و پرانرژی بستگی به سن و نوع رژیم غذایی تعیینشده برای فرد دارد. رژیم غذایی هر فرد بسته به سن، قد، وزن، اندازه دور کمر و وضعیت قلب و عروق متفاوت است.
بستنی کالری و قند فراوان دارد. پس مصرف بیقاعده و زیاد آن توصیه نمیشود.