آزمایش موفق ورایزن و AT&T: تماس ویدیویی با ارتباط مستقیم گوشی به ماهواره [تماشا کنید]

دیجیاتو سه شنبه 07 اسفند 1403 - 09:03
دو اپراتور بزرگ ورایزن و AT&T اعلام کردند که با ماهواره‌های AST SpaceMobile توانسته‌اند تماس ویدیویی برقرار کنند. The post آزمایش موفق ورایزن و AT&T: تماس ویدیویی با ارتباط مستقیم گوشی به ماهواره [تماشا کنید] appeared first on دیجیاتو.

دو اپراتور بزرگ ورایزن و AT&T اعلام کرده‌اند که با همکاری شرکت AST SpaceMobile توانسته‌اند با یک گوشی معمولی به‌طور مستقیم به ماهواره وصل شوند و تماس ویدیویی برقرار کنند.

در این آزمایش، ورایزن اولین تماس ویدیویی خود از طریق ارتباط گوشی با ماهواره را برقرار کرد، AT&T هم برای نخستین بار از ماهواره‌ها به‌عنوان بخشی از شبکه تجاری خود بهره گرفت. طبق بیانیه وب‌سایت ورایزن، این شرکت بین یک موبایل که به ماهواره وصل شده و موبایلی که به شبکه زمینی ورایزن متصل بوده، تماس تصویری برقرار کرده است.

همکاری AT&T و تی‌موبایل با AST برای ارتباط مستقیم ماهواره‌ای

AT&T و AST SpaceMobile نیز در آزمایش خود توانستند از طریق ارتباط ماهواره‌ای تماسی ویدیویی با کاربری در شبکه AT&T برقرار کنند. شرکت AST پیشتر در ژوئن 2023 موفق شده بود برای اولین بار از طیف امواج AT&T برای برقراری تماس ویدیویی با ماهواره BlueWalker 3 استفاده کند.

در این دو آزمایش جدید، هر دو شرکت از منظومه‌ای از 5 ماهواره BlueBird استفاده کردند که سپتامبر 2024 برای آزمایش به مدار فرستاده شدند. اگرچه AST هنوز از کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا برای فعالیت تجاری ماهواره‌های خود مجوز دریافت نکرده است، اما چندی قبل مجوزی دریافت کرد تا بتواند منظومه BlueBird را با AT&T و ورایزن آزمایش کند. این دو اپراتور از سرمایه‌گذاران بزرگ AST هستند.

در آزمایش AT&T، تماس ویدیویی از طریق ماهواره BlueBird از موبایلی در میدلند تگزاس به موبایل دیگری در دالاس برقرار و از طیف رادیویی این اپراتور استفاده شد. آزمایش ورایزن با ماهواره BlueBird 2 صورت گرفت و شرایط مشابهی داشت، اما از شبکه زمینی این اپراتور استفاده کرد.

موفقیت اخیر ورایزن و AT&T پاسخی به موفقیت‌های تی‌موبایل در همکاری با استارلینک اسپیس ایکس برای ارائه سرویس ارتباط مستقیم گوشی با ماهواره است. تی‌موبایل و استارلینک درحال‌حاضر مشغول آزمایش سرویس ارتباط متنی Direct-to-Cell هستند و انتظار می‌رود که در آینده اینترنت ماهواره‌ای نیز به همین شکل ارائه کنند.

منبع خبر "دیجیاتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.