به گزارش خبرنگار مهر، احمد پروین عصر امروز در کارگروه اندیشه ورز گردشگری استان گفت: انجام کار جزیرهای در استان توسط بخشهای مختلف سبب شده که استفاده مناسبی از ظرفیتهای موجود نکنیم.
وی خاطر نشان کرد: آنچه در ژئوپارک طبس وجود دارد در نقاط مختلف خراسان جنوبی هم نمونههایی از آن وجود دارد.
به گفته وی دشتهای عقیقی که در سه قلعه سرایان، خور و… وجود دارد، به خوبی شناسایی شدهاند و تورهای گردشگری را به مقصد این دشتها میتوانیم برگزار کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: از سنگهای موجود در استان برای برگزاری رویداد پیکره تراشی با حضور سنگ تراشهای داخلی و خارجی در پارکهای استان میتوانیم استفاده کنیم.
پروین متذکر شد: همچنین از ضایعات سنگ معادن استان هم بهترین چیزها را میتوانیم تولید کنیم که در اشتغالزایی در استان بسیار تاثیر گذار خواهند بود.
مسئول کمیسیون معادن اتاق بازرگانی بیرجند گفت: معادن متروک موجود در خراسان جنوبی هم یکی دیگر از قابلیتهای تبدیل به ظرفیت مناسب گردشگری هستند.
وی با اشاره به اینکه بخشی از سنگهای موجود در استان صادر میشود، افزود: بر روی این سنگها به دلیل دارا بودن طرحهای طبیعی، نقاشی و خطاطی میتوان کرد.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند هم خواستار استفاده از نظریات فعالان این حوزه در مباحث مورد نظر شد و افزود: به دلیل بی مسئولیتی بعضی از مدیران دستگاههای اجرایی استان از ظرفیتهای موجود در استان به خوبی تاکنون استفاده نشده است.
روستاهای منحصر به فرد
سید محمد آذرکار با اشاره به برگزاری جشنواره مجسمههای نمکی در تالاب کجی نهبندان، تصریح کرد: روستاهای منحصر به فردی در نقاط مختلف خراسان جنوبی وجود دارد که هر یک از آنها ظرفیتی برای توسعه گردشگری استان است.
مسئول بوم گردی روستای هریوند سربیشه هم در ادامه گفت: بعضی از خانههای بوم گردی نیاز به جاده دسترسی دارند تا در ایام نوروز مسافران از آنها استفاده کنند.
طاهریان از نبود دسترسی به اینترنت در بوم گردیها به عنوان یکی از مشکلات موجود یاد کرد.
بهمنش فعال حوزه گردشگری استان هم خاطرنشان کرد: قول راه اندازی دبیرخانه گردشگری سلامت در را بیرجند از میراث فرهنگی گرفتهایم و بافت تاریخی بیرجند، ظرفیت خیلی مهمی برای توسعه بیرجند است.